Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Nέα πρόσωπα στο «Kάδρο» για τον Ρέντη - Εντοπίστηκε πυρίτιδα στα χέρια 26χρονου


 Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν στην υπόθεση του τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια που έγιναν την περασμένη βδομάδα στην περιοχή του Ρέντη, καθώς η εξέταση των συλλεχθέντων στοιχείων στα Εγκληματικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. συνδέουν πρόσωπα με αντικείμενα, αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Μία από τις εξελίξεις αυτές, κατά τις τελευταίες ώρες, είναι η ταυτοποίηση 26χρονου οπαδού του Ολυμπιακού ως εμπλεκόμενου στα επεισόδια, έπειτα από την εύρεση πυρίτιδας στα χέρια του. Σύμφωνα με τις αρχές, πρόκειται για οργανωμένο οπαδό της ομάδας που είχε μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών ήδη από τη διαδικασία της προσαγωγής. Κατά την αρχική ανάκρισή του ανέφερε ότι στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» μετέφερε μονάχα πανό για το παιχνίδι του βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό και σε καμία περίπτωση φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα, πράγμα που εξακολουθεί να υποστηρίζει.

Τα νέα στοιχεία τέθηκαν ήδη στη διάθεση των εισαγγελικών αρχών και αξιολογούνται προκειμένου να αποφασισθούν τα επόμενα βήματα στην υπόθεση, για την οποία στήνεται ογκώδης δικογραφία. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν σκοπεύει να προχωρήσει ακόμη σε νέες συλλήψεις, καθώς συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία και αναμένεται να ταυτοποιηθούν και άλλα άτομα που βρίσκονται στο στόχαστρο.

O 26χρονος μάνατζερ του γνωστού τράπερ υποστηρίζει πως τις τελευταίες μέρες δέχεται απειλητικά μηνύματα από συγκεκριμένους λογαριασμούς στα σόσιαλ μίντια, ενώ θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες η δικηγόρος του, Ελισάβετ Πούλιου, κατήγγειλε ότι ο εντολέας της υπέστη βασανιστήρια από αστυνομικούς κατά τη διαδικασία της προσαγωγής.

Χθες, κρίθηκε προφυλακιστέος ο 18χρονος που κατηγορείται με βαρύτατα αδικήματα για την επίθεση στον 31χρονο άνδρα των ΜΑΤ, που ακρωτηριάστηκε, ενώ ο 16χρονος αδερφός του συνδέθηκε με τον τόπο του συμβάντος από δείγμα με το DNA του που εντοπίστηκε σε τμήμα εκτοξευτήρα φωτοβολίδας έξω από το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις