Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Μεθυσμένος τουρίστας «κακοποίησε» άγαλμα – Tον είχαν διώξει από εστιατόριο επειδή πετούσε….Kομμάτια αλιγάτορα


 Ένας άνδρας από το Πίτσμπουργκ που βρισκόταν για διακοπές στην Φλόριντα συνελήφθη καθώς πέταξε τηγανητές «μπουκιές αλιγάτορα» σε ένα εστιατόριο και στη συνέχεια κακοποίησε ένα άγαλμα μανάτου σε πάρκινγκ.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στο Rick’s Reef Bar στο St. Pete Beach έπειτα από αναφορές ότι ένας μεθυσμένος άνδρας ήταν εκτός εαυτού. Ο 23χρονος Anthony Michael Lessa, βρισκόταν σε ένα εστιατόριο. Ο Anthony είχε πληρώσει τον λογαριασμό του και οι υπάλληλοι του καταστήματος του ζήτησαν να αποχωρήσει, κάτι που τον εξόργισε.

Ο 23χρονος έγινε «επιθετικός» και άρχισε να πετάει τηγανητά κομμάτια αλιγάτορα στον χώρο της τραπεζαρίας προτού τραπεί σε φυγή. Στην συνέχεια, προσπάθησε να «κακοποιήσει» το πλαστικό άγαλμα ενός μανάτου που βρίσκεται στο πάρκινγκ του εστιατορίου.

Ο Lessa έφυγε τρέχοντας από το σημείο και κατευθύνθηκε προς ένα κοντινό ξενοδοχείο όπου διέμενε. Αργότερα εθεάθη να βρίζει στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι οποίοι του ζήτησαν και εκείνοι να φύγει. Τελικά, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν το 23χρονο, καθώς οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου επικοινώνησαν με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Pinellas.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το γραφείο του σερίφη, ο Lessa ρωτά συνεχώς για ποιον λόγο συνελήφθη και απαιτεί να μιλήσει με έναν δικηγόρο.

Όταν συνελήφθη, η αστυνομία ανακάλυψε ότι είχε πάνω του τηγανητά κομμάτια αλιγάτορα. «Τι είναι αυτό; Αυτά πετούσες στο εστιατόριο» ακούγεται να λέει ένας από τους αστυνομικούς.  «Μπουκιές. Μπουκιές αλιγάτορα» απαντά ο Lessa.

Anthony Michael Lessa
Ο 23χρονος Anthony Michael Lessa

Η στιγμή της σύλληψης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις