Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Θέλετε γήπεδο; Μόνο έτσι θα μπαίνετε μέσα! Το μέτρο που εξετάζει η κυβέρνηση, vid - Με αφορμή τα επεισόδια και το κλείσιμο των γηπέδων...


 Με έναν σμπάρο, πολλά τρυγόνια, όπως όλα δείχνουν με πρόσχημα τα επεισόδια στο ποδόσφαιρο!

Πέραν των όποιων παρασκηνιακών κινήσεων ομάδων και της επικέντρωσης της κοινής γνώμης στο θέμα, το οποίο απασχολεί συμπωματικά και την Τουρκία, σύμφωνα με το MEGA, μεταξύ άλλων μέτρων που επεξεργάζεται η κυβέρνηση είναι η είσοδος στα γήπεδα να γίνεται με την χρήση εφαρμογής που θα υπάρχει στα κινητά, προφανώς με barcode!!!

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή θα περιλαμβάνει την ταυτότητα και το ηλεκτρονικό εισιτήριο, το οποίο, όπως μόνο το ΕΛ αναφέρει, δεν αποκλείεται αργότερα να εμφυτεύεται/ενσωματώνεται στον οργανισμό, αναλόγως τις τάσεις της τεχνολογίας, η οποία διαρκώς αναβαθμίζεται!!!!!

Επομένως, όποιος θέλει να δει την ομάδα τους θα πρέπει να έχει αυτή την εφαρμογή, όπως συνέβη σχετικά πρόσφατα με τον εμβολιασμό! Η εφαρμογή μάλιστα δεν αποκλείεται να πιστοποιεί μελλοντικά την όποια εμβολιαστική κατάσταση!

Πέραν τούτου έρχεται και νέα νομοθεσία σε ό,τι αφορά τις κάμερες, όπου οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Επιπλέον με απόφαση μόνο του υπουργού θα λαμβάνονται μέτρα για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, επομένως όλοι θα πρέπει να τα έχουν καλά με την κεντρική εξουσία!

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις