Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

«Καρφιά» Vodos για Ηλιάδη: «Κάτι παίχτηκε ερωτικό στον Άγιο Δομίνικο» [Βίντεο]

 


Η Emilia Vodos μίλησε μπροστά στις κάμερες και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την πρώην σχέση της .

Η Emilia Vodos είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πάρα πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχω χωρίσει με τον πρώην σύντροφο μου. Ακόμα αφήνω χρόνο στον εαυτό μου».

Και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στον Άγιο Δομίνικο κάτι παίχτηκε αλλά όχι με Έλληνα! Με έναν άλλο παίκτη όπου και εκείνοι ήταν all stars σε ένα άλλο τηλεπαιχνίδι, πέρασα πολύ ωραία! Έχουμε κρατήσει επικοινωνία, με περιμένει να πάω και στο Μεξικό αλλά Θα πάρω την

Αγγελική Ηλιάδη και θα πάμε, ξέρει αυτή».

Και δημοσιογράφος τότε είπε: «Άρα και η Αγγελική Ηλιάδη κάτι έκανε στον Άγιο Δομίνικο» με την Emilia να απαντά: «ε, ήμασταν πολύ ωραία παρέα με τα παιδιά. Είχε και κάποιον φίλο ο φίλος μου».

Και συνέχισε μιλώντας κατά του Λιάγκα: «Πριν από μέρες ακούσαμε τον Γιώργο Λιάγκα να λέει για το Celebrity ότι ήταν λογικό που έκανε τόσο χαμηλά νούμερα και ουσιαστικά ξεφτίλιζε το πρότζεκτ τους παίκτες, πως σου ακούγεται;» ρώτησε η άλλη ρεπόρτερ

Το μοντέλο απάντησε λέγοντας ότι: «Πολύ σκληρό από τον Γιώργο Λιάγκα αυτό. Όλα τα νέα παιδιά αυτή τη στιγμή βγαίνουν από ριάλιτι! Όλα αυτά που σχολιάζει ο Γιώργος Λιάγκας είναι επειδή εμείς, τα παιδιά που έχουμε βγει από τα ριάλιτι, του δίνουμε υλικό. Το ριάλιτι όμως της πρωινής ζώνης είναι πιο σκληρό από το ριάλιτι που κάναμε εμείς στη ζούγκλα ή από το ριάλιτι που κάνει το Survivor».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις