Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Φίλαθλος των Λος Άντζελες Λέικερς επέδειξε εξαιρετικές ικανότητες βυθίζοντας ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου,εξασφαλίζοντας βραβείο 100.000 δολαρίων


 Σε μια συναρπαστική εξέλιξη των γεγονότων, ένας φίλαθλος των Λος Άντζελες Λέικερς επέδειξε εξαιρετικές ικανότητες βυθίζοντας ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδουν, εξασφαλίζοντας ένα βαρύ βραβείο 100.000 δολαρίων.

Αν και η αξιοσημείωτη απόδοση του Άντονι Ντέιβις, ο οποίος καμάρωνε για 41 πόντους και 11 ριμπάουντ, μαζί με τον Λεμπρόν Τζέιμς που συνεισέφερε 22 πόντους και 12 ασίστ, οδήγησε τους Λέικερς στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα ΝΒΑ επί των Τορόντο Ράπτορς με σκορ 132-131 στην Crypto.com Arena στην Πόλη των Αγγέλων το πρωί της Τετάρτης (10/1), ο Σνέικ Όλμος ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, μιας συνηθισμένης περιόδου για χορηγούμενες εκδηλώσεις και διαγωνισμούς στους αγώνες του ΝΒΑ, οι Λέικερς, σε συνεργασία με τους χορηγούς τους, προσέφεραν μια σημαντική αμοιβή 100.000 δολαρίων για όποιον ήταν ικανός να σουτάρει από το κέντρο της πόλης. Ο Όλμος, αρπάζοντας την ευκαιρία, αποφάσισε να πάρει το ρίσκο.

Ντυμένος με μια ενδυμασία που θύμιζε τον Στεφ Κάρι, ο Όλμος εκτόξευσε την μπάλα από το κέντρο, κατακτώντας το εντυπωσιακό ποσό. Το κοινό ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και ακόμη και οι παίκτες και των δύο ομάδων, ιδιαίτερα οι Lakers που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο, έμειναν άναυδοι.

Μετά το παιχνίδι, ο Όλμος μίλησε στο ESPN και αποκάλυψε ότι είχε πετύχει δύο φορές στη ζωή του σουτ από το κέντρο του γηπέδου. “Ήμουν νευρικός και προσπαθούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να πετυχαίνει το καλάθι. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να πετυχαίνεις το καλάθι. Ώρα να πληρώσω τα χρέη μου και μετά να πάρω κάτι καλό για τα παιδιά μου”, μοιράστηκε, αναφέροντας ότι παίκτες των Λέικερς όπως ο Όστιν Ριβς και ο Ρούι Χατσιμούρα τον συνεχάρησαν για το αξιοσημείωτο επίτευγμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις