Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Φοβερό τροχαίο στη Βουλγαρία: Τουριστικό λεωφορείο με Έλληνες συγκρούστηκε με νταλίκα -10 τραυματίες

 


Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες συνέβη στη Βουλγαρία, όταν λεωφορείο με εκδρομείς συγκρούστηκε με νταλίκα και βγήκε από τον δρόμο. Στους τραυματίες περιλαμβάνονται και Έλληνες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το λεωφορείο υπάρχουν 10 συνολικά τραυματίες, ανάμεσά τους και επιβάτες με ελληνικά και ρωσικά διαβατήρια.

Το ρουμανικό libertatea, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, επιβεβαίωσε πως οι δύο οδηγοί είναι ρουμανικής καταγωγής, ενώ οι υπόλοιποι ελαφρά τραυματίες «δεν είναι υπήκοοι Ρουμανίας».

Σύμφωνα με το Radio Bulgaria, οι οκτώ τραυματίες είναι Ελληνες και επιβεβαιώνει για τους δύο Ρουμάνους οδηγούς. Κανείς δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ δύο από τους τραυματίες δεν ήθελαν να νοσηλευθούν.

Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο Μπόροβο-Βόλοβο, στη βόρεια Βουλγαρία, κοντά στα σύνορα με Ρουμανία. Ένα τουριστικό λεωφορείο με ρουμανικές πινακίδες συγκρούστηκε με νταλίκα από την Τουρκία. Το λεωφορείο βγήκε εκτός δρόμου.

«Δεύτερο ατύχημα μέσα σε δύο μέρες», λέει τουρίστας που επέβαινε στο λεωφορείο

«Θα επιστρέφαμε στην Ελλάδα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Τη Δευτέρα είχαμε ένα παρόμοιο περιστατικό στη Ρουμανία. Μας άλλαξαν το όχημα και τον οδηγό και στη συνέχεια είχαμε ένα δεύτερο ατύχημα στη Βουλγαρία», εξήγησε ένας εκ των επιβατών, ο Παναγιώτης Γράψας, ο οποίος μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο bTV, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές.

Και οι δύο οδηγοί βγήκαν αρνητικοί σε εξέταση για αλκοόλ και ναρκωτικά. Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για ώρες.

Δείτε βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις