Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Μια έγκυος γυναίκα αγνόησε τις συμβουλές του γιατρού να κάνει έκτρωση… 20 χρόνια αργότερα δημοσιεύει αυτό!


 Μια έγκυος γυναίκα αγνόησε τις συμβουλές του γιατρού να κάνει έκτρωση… 20 χρόνια αργότερα δημοσιεύει αυτό!

Δεν ήταν έγκυος ούτε σε ένα, ούτε σε δύο αλλά σε πέντε μωρά! Είναι κάτι σπάνιο να συμβεί, αλλά για την Σούζαν έγινε πραγματικότητα. Η 28χρονη τότε μητέρα, συμβουλεύτηκε από τον γιατρό της να ματαιώσει την εγκυμοσύνη, και να κάνει επιλεκτική έκτρωση, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Δείτε την φωτογραφία 20 χρόνια μετά!

Αλλά τι είναι μια επιλεκτική έκτρωση; Είναι μια μορφή θεραπευτικής έκτρωσης. Ένα ή περισσότερα έμβρυα αφαιρούνται για να αυξήσουν την πιθανότητα επιβίωσης για τα υπόλοιπα. Η επιλεκτική άμβλωση χωρίς ιατρικούς λόγους που βασίζονται μόνο στο φύλο είναι παράνομη.

Η Σούζαν αρνήθηκε να το κάνει χωρίς δισταγμό και οδηγήθηκε σε ειδικό. Ωστόσο, πήρε την ίδια συμβουλή: να συνεχίσει την εγκυμοσύνη με μερικά από τα έμβρυα. Η Σούζαν και ο σύζυγός της επέμειναν στην επιλογή τους και δεν θα το μετάνιωναν αργότερα.


20 χρόνια αργότερα, η Σούζαν δεν έχει καμία απογοήτευση για την απόφασή της. Δεν υπήρξαν επιπλοκές κατά τη γέννηση και μέχρι τώρα όλα τα παιδιά της έχουν περάσει τις εξετάσεις τους ταυτόχρονα. Η μητέρα τους είναι πολύ υπερήφανη και δημοσιεύσει μια φωτογραφία των πέντε (αποφοίτων) παιδιών της στο Facebook.

«Κοιτάζοντας την απόφαση μου 20 χρόνια αργότερα, δεν λυπάμαι καθόλου. Δεν θα ήμουν σε θέση να ζήσω χωρίς κανέναν από αυτούς ». Αφού όλοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, τρεις από αυτούς προσχώρησαν στο στρατό για να υπηρετήσουν τη χώρα τους και δύο ακολουθούν ιατρική καριέρa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις