Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Το 2024 θα μπορούσε να είναι το τέλος της Αμερικής. (Hταν προγραμματισμένο;)


 Καθώς το Τέξας και πολλές άλλες πολιτείες έρχονται αντιμέτωπες με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, άρχισαν και πάλι οι συζητήσεις για εμφύλιο πόλεμο. Κανονικά θα χλεύαζα την ιδέα, αλλά το σημερινό πολιτικό κλίμα δεν την καθιστά πλέον τρελή ιδέα. Σπάνια υπήρξε μεγαλύτερη δυσαρέσκεια με την κυβέρνηση και 2 από τους πιο αντιδημοφιλείς προέδρους στην ιστορία πρόκειται να αναμετρηθούν ξανά μεταξύ τους. Αντί να δουν μέσα από τις πολιτικές μαλακίες τους, ο αμερικανικός λαός έχει πέσει στην παρωδία, ανίκανος να διακρίνει τα βασικά γεγονότα.

Ο Τραμπ είναι ένα ψεύτικο σκουπίδι, ένας σεξουαλικός παραβάτης με ισχυρούς δεσμούς με τον Επστάιν και το κατεστημένο

Ο Μπάιντεν είναι ένα ψεύτικο σκατό, ένας σεξουαλικός παραβάτης με αγάπη για το άγγιγμα μικρών κοριτσιών με τη δική του σχέση με το κατεστημένο.

Δεν υπάρχει καμία επιθυμία για συμφιλίωση ή συμβιβασμό και καμία από τις δύο πλευρές δεν θα αποδεχτεί τα αποτελέσματα όταν χάσει. Το σημερινό κλίμα είναι προετοιμασμένο για κάποιον να κάνει κάτι τρελό. Σύμπτωση; Πιθανόν, αλλά όχι σίγουρα.

Οι Αμερικανοί πολίτες δεν έχουν καμία έννοια του πολέμου. Οι 48 πολιτειες δεν έχουν δεχθεί εισβολή εδώ και πάνω από 200 χρόνια, δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει να πέφτουν βόμβες πάνω τους, να μαζεύουν πτώματα από τα συντρίμμια, να διαλύεται κάθε πτυχή της ζωής τους. Αν ξεσπούσε ένας εμφύλιος πόλεμος, θα ήθελαν να τελειώσει με κάθε τρόπο και να είναι σίγουροι ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Αν το τραύμα της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν αρκετό για να δικαιολογήσει την επέκταση των κυβερνητικών εξουσιών και έναν μεγάλο πόλεμο, φανταστείτε τι θα μπορούσε να δικαιολογήσει το τραύμα του μαζικού θανάτου και του βιασμού στη δημοσιότητα; Και όχι μόνο αυτό στην περίπτωση που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν κερδίσει. Η νικηφόρα “αντιπολίτευση” θα μπορούσε ακόμα να θεσπίσει πολιτικές που καταστρέφουν την ελευθερία για την υποστήριξη των οικονομικών δωρητών τους. Γιατί να παίξεις 1 πλευρά όταν μπορείς να παίξεις 3;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις