Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Μαστροπεία ανηλίκων: Στο «κάδρο» και μία 25χρονη για τα ραντεβού της φρίκης – Θύμα του κυκλώματος σπάει την σιωπή του


 Ένα κορίτσι, θύμα του νέου κυκλώματος μαστροπείας που εκμεταλλευόταν ανήλικες και τις εκπόρνευε σε «πελάτες» στην Αττική, σπάει την σιωπή του. Βάζει μάλιστα στο «κάδρο» και μία άλλη γυναίκα, ηλικίας 25 ετών, η οποία φέρεται να έκλεινε ραντεβού στις κοπέλες με εύπορους άνδρες.

Η νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών σοκάρει. Μία 15χρονη και μία 18χρονη σήμερα κοπέλα γνωρίστηκαν πριν δύο χρόνια με την «Λορέλα», την 31χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί για την εκπόρνευσή τους. Τα μέλη του κυκλώματος φωτογράφιζαν τα κορίτσια και αναρτούσαν ακατάλληλες φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Έκλειναν ακόμη και αλλεπάλληλα ραντεβού για λογαριασμό τους μέσα στην ίδια ημέρα, προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος.

Η 18χρονη, μιλώντας στο MEGA, δεν επιρρίπτει ευθύνες στην «Λορέλα», η οποία είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κοριτσιών και να τις εκμεταλλεύεται.

«Τη γνώρισα στις βλεφαρίδες όταν ήμουν 15 χρόνων, κάναμε παρέα, ταιριάξαμε. Ήταν σαν αδελφή μου, όχι να με μπλέξει και τέτοια. Εγώ το έκανα αυτό, αλλά η κοπέλα δεν εμπλέκεται κάπου. Μου έλεγε “έλα να δουλέψεις στο κλαμπ μαζί μου, μην κάνεις τέτοια”».

Η 18χρονη «φωτογραφίζει» μία άλλη νεαρή γυναίκα για τη νέα υπόθεση φρίκης. «Μια άλλη κοπέλα φταίει, αυτή η Έλενα που είναι 25 χρόνων κι εκμεταλλεύεται πολλά κορίτσια. Αυτή μ’ έπαιρνε παντού συνέχεια μαζί της, σε συναντήσεις», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Οι ρόλοι του κυκλώματος

Η «Λορέλα» ήταν αυτή που φέρεται να έβρισκε ανήλικα κορίτσια και τους έκλεινε ραντεβού με πελάτες. Παρουσιαζόταν ως αισθητικός, ενώ και η ίδια είναι μητέρα ενός ανήλικου αγοριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις