Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Όλοι μια αγκαλιά για την Αμαλία: Η 2 ετών μικρούλα δίνει τη μάχη της ζωής της και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας – ΦΩΤΟ

Η 2χρονη Αμαλία διαγνώστηκε με επιθετικής μορφής λευχαιμία, πριν μερικούς μήνες και δίνει μάχη για τη ζωή της, έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της.

Η 2χρονη Αμαλία παλεύει να ξεπεράσει τη λευχαιμία

Ειδικότερα, οι γονείς του μικρού κοριτσιού, έχοντας δίπλα τους το σωματείο Παιδική Χαρά, που στηρίζει οικονομικά, ψυχολογικά και ηθικά οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, απευθύνουν έκκληση να βοηθήσουν όλοι την Αμαλία να ξεπεράσει τη λευχαιμία.

Όλο αυτό το διάστημα, το μικρό κορίτσι υποβάλλεται στις απαραίτητες χημειοθεραπείες, οι οποίες, ωστόσο, την έχουν ταλαιπωρήσει σημαντικά, ενώ τώρα, ετοιμάζεται να ξεκινήσει νέα χημειοθεραπεία, για την οποία πρέπει να διακομισθεί πάλι σε κλινική στην Αθήνα.

Οι γονείς της δεν εργάζονται, ώστε να μπορούν να βρίσκονται συνεχώς δίπλα της και γι’ αυτό αδυνατούν να καλύψουν τα υπέρογκα έξοδα που απαιτούνται για τη θεραπεία, με αποτέλεσμα να ζητούν τη στήριξή όλων.

Όσοι έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό, που έχει δημιουργήσει το σωματείο Παιδική Χαρά και που ανοίχτηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

IBAN: GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Να σημειωθεί πως, όταν γίνει η κατάθεση, θα πρέπει να γραφτεί ως αιτιολογία η λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του δωρητή, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό

IBAN: GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS

BIC: CRBAGRAA

BRAND’S NAME: 701

ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE: Donation by + your full name

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις