Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Ράπερ κρατούσε όμηρο σε γκαράζ και βίαζε 30χρονη για 5 χρόνια – Την απήγαγε όταν εκείνη ήταν έγκυος


 Ένας άνδρας από το Τέξας συνελήφθη για την απαγωγή μιας γυναίκας, την οποία άρπαξε από τον δρόμο πριν από σχεδόν 5 χρόνια, όταν εκείνη ήταν έγκυος.

Ο 52χρονος Λι Κάρτερ συνελήφθη, αφού η αστυνομία ανακάλυψε το θύμα κλειδωμένο σε ένα γκαράζ δίπλα από το σπίτι του στο Χιούστον. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, στις 7 Απριλίου 2023 αστυνομικοί του Χιούστον είχαν σπεύσει στην οδό Perry Street 5251 στο Χιούστον έπειτα από κλήση στην άμεση δράση για απαγωγή σε εξέλιξη. Ξαφνικά άκουσαν μια φωνή που προερχόταν από το γκαράζ.

Βίντεο από το Fox 26 δείχνει τους αστυνομικούς να σπάνε το παράθυρο του γκαράζ, εντός του οποίου βρήκαν έναν σκύλο και ένα στρώμα. Η αστυνομία πιστεύει ότι το θύμα κρατούνταν αιχμάλωτο σε αυτό τον χώρο.

Οι αρχές δήλωσαν ότι όταν βρήκαν το περίπου 30χρονο θύμα τον Απρίλιο ήταν υποσιτισμένο και ζύγιζε λίγο πάνω από 70 κιλά και τους είπε ότι δεν είχε πλυθεί εδώ και δύο μήνες.

Τέξας Απαγωγή στρώμα

Τέξας Απαγωγή

Το θύμα δήλωσε ότι γνώρισε τον Κάρτερ – έναν ράπερ με το καλλιτεχνικό όνομα Viper – πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια, όταν ήταν έγκυος και ζητιάνευε στην Almeda Geona. Ο Κάρτερ σταμάτησε και της έδωσε μερικά χρήματα. Στη συνέχεια επέστρεψε και της είπε ότι αν έμπαινε στο αυτοκίνητό του θα της έδινε βοήθεια.

Για τα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια, σύμφωνα με όσα είπε το θύμα, ο Κάρτερ την κρατούσε κλειδωμένη στο γκαράζ του και την ανάγκαζε επανειλημμένα να κάνει σεξ μαζί του και να παίρνει ναρκωτικά.

«Ο κατηγορούμενος [Carter] την ανάγκαζε να παίρνει χάπια μαζί με κρακ κοκαΐνη και άλλα παράνομα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να αδυνατεί σωματικά να φύγει από την τοποθεσία», αναφέρεται τα δικαστικά έγγραφα.

Η 30χρονη κατάφερε κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσει τον φορητό υπολογιστή του Κάρτερ και επικοινώνησε με την αστυνομία μέσω της εφαρμογής μέσω γραπτών μηνυμάτων και κλήσεων Text Now.

Ο 52χρονος Λι Κάρτερ

Το θύμα είχε προηγουμένως προσπαθήσει να ξεφύγει, σπάζοντας ένα από τα παράθυρα και βγαίνοντας έξω. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ο Κάρτερ την πήρε από εκεί και την πήγε πίσω στο γκαράζ, όπου έβαλε σανίδες στα παράθυρα.

Είναι άγνωστο τι συνέβη με την εγκυμοσύνη του θύματος ενώ κρατούνταν αιχμάλωτη. Ο Κάρτερ συνελήφθη σε ένα ξενοδοχείο και κρατείται στη φυλακή της κομητείας Χάρις με εγγύηση 100.000 δολαρίωνΔεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις