Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

«Είμαι 32 και ο σύζυγός μου 67, μου έλεγαν ότι τον παντρεύτηκα για τη σύνταξή του» – Η ιστορία που δίχασε το διαδίκτυο


 Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της είναι κατά 35 χρόνια μεγαλύτερος από αυτήν, λέγοντας πως όταν πρωτοσυναντήθηκαν, οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι λόγω αυτής της διαφοράς ηλικίας η σχέση τους «δεν θα λειτουργούσε ποτέ».

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι περισσότεροι κατηγόρησαν την Kelly Liza Marie Wil, 32 ετών, ότι ήταν με τον σύζυγό της απλώς για τη… σύνταξή του. Ωστόσο, η Kelly ήταν πρόθυμη να αποδείξει ότι οι haters έκαναν λάθος.

Η Kelly εξήγησε ότι ο σύντροφός της είναι 67 ετών και είπε ότι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά πριν από δέκα χρόνια, όταν εκείνη ήταν 22 ετών και ο άντρας της 58.

Αυτό που ξεκίνησε ως φιλία σύντομα εξελίχθηκε σε ειδύλλιο και τώρα, σε ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν, η Kelly λέει: «10 χρόνια πέρασαν σαν αστραπή».

Η Kelly συνόδευσε το βίντεο με έναν ήχο από το επιτυχημένο τραγούδι της Adele «When We Were Young», καθώς μοιράστηκε μια πρόσφατη selfie με τον σύζυγό της. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακολούθησε ένα στιγμιότυπο από τις πρώτες μέρες της σχέσης τους ως ζευγάρι. «Θεέ μου αυτό μου θυμίζει… από τότε που ήμασταν νέοι», έγραψε.

Σε ένα άλλο κλιπ που είχε δημοσιεύσει, η Kelly υποστήριξε ότι όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον άνθρωπό της, οι άλλοι συχνά της έλεγαν: «Δεν θα λειτουργήσει ποτέ, εσύ είσαι 22 και εκείνος 57».

Ωστόσο, στη συνέχεια τους απέδειξε ότι έκαναν λάθος, λέγοντας: «Έξι χρόνια γάμου και η σχέση εξακολουθεί να είναι δυνατή».

«Απλώς κάνω το κομμάτι μου φροντίζοντας τους ηλικιωμένους», έγραψε με χιούμορ, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της.  «Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός».

Το κλιπ στο TikTok, που προκάλεσε σε πολλούς έκπληξη, μέσα σε μία μόνο μέρα, συγκέντρωσε 486.300 προβολές και έγινε viral.

Τα δηλητηριώδη σχόλια

Ωστόσο, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διχάστηκαν. Ορισμένοι συμφώνησαν ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και ήταν πρόθυμοι να μιλήσουν για τις δικές τους σχέσεις, όμως άλλοι δεν ήταν το ίδιο ευγενικοί.

Ένα άτομο σχολίασε: «24 χρόνια διαφορά ηλικίας, 22 χρόνια μαζί». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Οι ηλικίες είναι απλοί αριθμοί και είστε και οι δύο ενήλικες. Αν είστε ευτυχισμένοι και φαίνεται να είστε, αγαπάτε ο ένας τον άλλον και απολαμβάνετε τη ζωή, αυτό συμβαίνει μόνο μία φορά».

Ένας τρίτος έγραψε: «Είμαι σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας (παρόμοια διαφορά ηλικίας με τη δική σου) και είναι μακράν η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ».

Σε αυτό, η Kelly απάντησε: «Χαίρομαι που το μοιράζεστε, σας ευχαριστώ. Ακριβώς το ίδιο νιώθω κι εγώ».

Εν τω μεταξύ, δεν ήταν όλοι το ίδιο θετικοί και πολλοί κατηγόρησαν την Kelly ότι ήταν με τον σύζυγό της μόνο και μόνο για να διεκδικήσει τη σύνταξή του.

Ένας χρήστης έγραψε: «Ακόμη δύο χρόνια και θα φύγει (σ.σ. από τη ζωή) και μετά αυτή η σύνταξη είναι δική σου».

Ένας άλλος σχολίασε: «Ναι κορίτσι διεκδίκησε τη σύνταξη».  Την ίδια στιγμή, ένας άλλος ρώτησε: «Μα γιατί;…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις