Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: “Από 4 ετών πίστευα ότι είμαι γοργόνα”


 Για το ρόλο στο “Milky Way”, τη σχέση του με την Τέχνη, αλλά και πώς εκείνη τον βοήθησε να απελευθερώσει παγιδευμένα συναισθήματα, μίλησε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

Ο πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς “Milky Way”, ένας εκ των πολλών που έχουν καταφέρει να ταράξει τα νερά του ελληνικού συντηρητισμού, ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Ο νεαρός ηθοποιός οι σκηνές του οποίου “έξυσαν τις πληγές” του συντηρητικού κοινού, εξομολογήθηκε προσωπικές πτυχές του εαυτού του, μίλησε για τη σχέση του με την Τέχνη αλλά και πόσο λυτρωτικά λειτούργησε για εκείνον, στο να απελευθερώσει παγιδευμένα συναισθήματά του.

«Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα για να δεις τι σου αρέσει και φυσικά πολλές φορές να κάνεις λάθος, είναι επιτρεπτό. Θα πρέπει και από το σχολείο και από την οικογένεια να σου δίνεται όλη η γκάμα για να δεις τι σου ταιριάζει και να πας προς τα εκεί», δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει, είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα. Εγώ ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό. Και ήταν και λογικό, γιατί τα ερεθίσματα που έπαιρνα από γύρω μου δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν και ήθελα να κάνω».

“Από παιδί πίστευα ότι είμαι γοργόνα”

«Από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω όσο με θυμάμαι είναι ότι πίστευα ότι είμαι γοργόνα, από 4 ετών. Δεν είναι ότι ήθελα να είμαι κορίτσι ή αγόρι, ήθελα να είμαι αυτό το πλάσμα. Είχα δει μια ταινία με τη Ντάριλ Χάνα και νόμιζα ότι θα μπω στη μπανιέρα και μόλις βραχώ θα βγάλω ουρά», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

«Από αυτό που μου έδειχναν οι άλλοι, με έκαναν να καταλάβω ότι δεν ήταν κάτι σωστό αυτό. Κατάλαβα ότι αυτά που μου αρέσουν και δεν είναι αποδεκτά, θα πρέπει να τα κρατήσω για τον εαυτό μου και να τα κάνω σε έναν ιδιωτικό χώρο», πρόσθεσε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις