Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Ο Μπιλ Κλίντον θα κατονομαστεί σε δικαστικά έγγραφα του Έπσταϊν αυτή την εβδομάδα


 Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα δικαστικά έγγραφα που περιέχουν δεκάδες ονόματα υψηλού προφίλ που συνδέονται με τον Τζέφρι Επστάιν.

Μεταξύ αυτών των ονομάτων είναι και αυτό του πρώην προέδρου των Δημοκρατικών και καλού φίλου του παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος έκανε πάνω από δύο δωδεκάδες ταξίδια με το “Lolita Express” με ανήλικους επιβάτες, σύμφωνα με τα αρχεία καταγραφής πτήσεων…

Ακριβώς: Μπιλ Κλίντον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπιλ Κλίντον αναφέρεται ως “Doe 36” σε πάνω από 50 επεξεργασμένα αρχεία.

Το ABC News έχει περισσότερες λεπτομέρειες:

Τα προσωπικά ημερολόγια πτήσεων που κρατούσε ένας από τους πιλότους του Epstein – τα οποία ήρθαν στην επιφάνεια σε ξεχωριστές αγωγές εναντίον του Epstein – έδειξαν ότι ο Clinton και η συνοδεία του είχαν πετάξει εκτενώς με το jumbo-jet του Epstein σε διεθνείς προορισμούς όπως το Παρίσι, η Μπανγκόκ και το Μπρουνέι το 2002 και το 2003. Αλλά κανένα από τα διαθέσιμα αρχεία δεν συμπεριέλαβε τον πρώην πρόεδρο σε ταξίδι στο νησί του Επστάιν.

Τα δικαστικά έγγραφα που θα αποκαλυφθούν αυτή την εβδομάδα αποτελούν τον όγδοο, και πιθανότατα τελευταίο, γύρο αποσφράγισης αρχείων από την υπόθεση από τότε που η Miami Herald παρενέβη για πρόσβαση στα αρχεία το 2018. Τα προηγούμενα στοιχεία που αποσφραγίστηκαν περιλάμβαναν πολλαπλά πρακτικά καταθέσεων των Maxwell και Giuffre, μαζί με ένορκους, αλλά αναπόδεικτους, ισχυρισμούς ότι ο Epstein και ο Maxwell κατεύθυναν τον Giuffre να κάνει σεξ με διάφορους γνωστούς άνδρες, μεταξύ των οποίων ο πρώην ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας George Mitchell, ο αείμνηστος ανιχνευτής μοντέλων Jean Luc Brunel, ο δισεκατομμυριούχος διαχειριστής hedge fund Glenn Dubin και άλλοι.

Ο Μάξγουελ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, όπως και όλοι οι άντρες που αναγνώρισε ο Τζιούφρε όταν ήρθαν στην επιφάνεια τα ονόματά τους.

Αυτή η παρτίδα θα περιλαμβάνει τα ονόματα επιπλέον συνεργατών του Epstein, φερόμενων ως δραστών, φερόμενων ως συνωμότες, φερόμενων ως θυμάτων, μαρτύρων και πρώην υπαλλήλων του Epstein. Αρκετοί από τους “Does” που αναφέρονται στα έγγραφα έχουν πλέον αποβιώσει.

Ο πρώην πρόεδρος Κλίντον, ο οποίος, όπως έμαθε το ABC News, προσδιορίζεται ως “Doe 36”, αναφέρεται σε περισσότερα από πενήντα από τα επεξεργασμένα αρχεία, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία. Αρκετές από αυτές τις σφραγισμένες ή αναδιατυπωμένες καταχωρίσεις επικεντρώνονται σε μια προσπάθεια των δικηγόρων του Giuffre στα μέσα του 2016, την οποία ανέφερε για πρώτη φορά το ABC News, να κληθεί ο Δημοκρατικός πρόεδρος με δύο θητείες για κατάθεση σε κατάθεση σχετικά με τη σχέση του με τον Epstein.

Το όνομα του πρίγκιπα Άντριου αναμένεται επίσης να εμφανιστεί στη λίστα.

Τα δικαστικά έγγραφα του Έπσταϊν που αποσφραγίστηκαν θα μπορούσαν να δοθούν στη δημοσιότητα ήδη από την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

Το Knewz ανέφερε:

Το Knewz.com έμαθε ότι η “λίστα Epstein” θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί ήδη από την Τρίτη 2 Ιανουαρίου. Τα σφραγισμένα ομοσπονδιακά δικαστικά έγγραφα αναμένεται να αποκαλύψουν όλες τις επαφές του εκλιπόντος χρηματοδότη και φερόμενου ως δράστη σεξουαλικών εγκλημάτων Jeffrey Epstein.

Όπως έγραψε ένας βασικός κατήγορος στο X (πρώην γνωστό ως Twitter) στα μέσα Δεκεμβρίου: “Ποιος είναι στη λίστα των άτακτων;”.

Για τους λάτρεις της δεξιάς συνωμοσίας, η δημοσιοποίηση θα δώσει τέλος σε χρόνια αναμονής. Πιστεύουν ότι ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον ήταν στενός συνεργάτης του Επστάιν και τα έγγραφα θα το επιβεβαιώσουν.

Ορισμένα βρετανικά ταμπλόιντ έχουν επίσης καταλήξει στο συμπέρασμα ότι και ο πρίγκιπας Άντριου της Βρετανίας θα εμφανιστεί στα έγγραφα. Το Knewz.com ανέφερε στα μέσα Δεκεμβρίου ότι αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα 177 ονόματα.

Το ABC News εξηγεί ότι τα έγγραφα που αποσφραγίζονται προέρχονται από μια αγωγή του 2015 από τη Virginia Giuffre. Ισχυρίζεται ότι ο Epstein και η ερωμένη του Ghaslaine Maxwell την ανάγκασαν να κάνει έρωτα με πολυάριθμους διάσημους ανθρώπους.

Ο πρίγκιπας Ανδρέας αρνήθηκε ότι γνώριζε ότι γνώρισε την Giuffre, αλλά διευθέτησε την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του.

Σας εκπλήσσει καθόλου αυτό;

Ποιος άλλος πιστεύετε ότι θα εμφανιστεί στη “λίστα των άτακτων” του Επστάιν;

Θα αφήσω εδώ αυτή τη φωτογραφία που διέρρευσε με το θύμα του Epstein, την Chauntae Davies, να κάνει μασάζ στην πλάτη του Bill Clinton…

Νομίζω ότι μιλάει από μόνη της.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις