Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

H ατάκα της Θ.Τζάκρη που προκάλεσε αίσθηση: «H αλήθεια είναι ότι στους αγρότες… τον ήπιαμε» Τι είπε η βουλευτής για τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους αγρότες σε εκδήλωση του κόμματος στη Βέροια


 Με τον δικό της τρόπο, προκαλώντας αίσθηση σε εκείνους που βρίσκονταν στο ακροατήριο, μίλησε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη.

Το βράδυ της Τετάρτης η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε σε κομματική εκδήλωση στη Βέροια, όπου ανέπτυξε μια σειρά θεμάτων, κάνοντας μάλιστα σε αρκετά σημεία και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του ΣΥΡΖΙΑ. Προς το τέλος της τοποθέτησής της, αναφέρθηκε στο θέμα των αγροτών, χρησιμοποιώντας μια φράση που άφησε σύξυλους τους ακροατές.

«Στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο ‘’τον ήπιαμε’’», είπε η βουλευτής προκαλώντας χαμόγελα στο ακροατήριο.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, συνέχισε λέγοντας «είναι μια τάξη συντηρητική. Δεν είχαμε θέσεις; Δεν βγήκαν στην κοινωνία; Δεν έχουμε στελέχη; Δεν έχουμε στελέχη… Σε μια κοινωνία όπου το 80% της οικονομία, είναι πρωτογενής τομέας, τομέας παραγωγής. Ένα κόμμα που έχει αυτή τη στιγμή σε μια διεργασία 100 ανθρώπων, 3 στελέχη αγροτών, σημαίνει ότι κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά. Εγώ δεν ξέρω πόσο καλά τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αγροτική παραγωγή. Θέλω να πω και αυτοκριτικά, ότι δεν έκανε και σπουδαία πράγματα».

Η ανάρτηση της Θεοδώρας Τζάκρη για την εκδήλωση

Ολόκληρη η ομιλία της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις