Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

H πεθερά έκανε την έγκυο νύφη της να βάλει τα κλάματα – «Μου έκανε μία ανούσια φάρσα»

Ένα άστοχο αστείο μίας πεθεράς έκανε την έγκυο νύφη της να βάλει τα κλάματα και να αισθάνεται ντροπιασμένη.

Η γυναίκα ανέφερε ότι η πεθερά της αποφάσισε να της κάνει μία φάρσα στο πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού της. Τελικά πληγώθηκε τόσο πολύ έφυγε από το πάρτι δακρυσμένη.

Με ανώνυμη ανάρτηση στο Reddit η γυναίκα εξήγησε ότι έχει αποκτήσει δύο αγόρια. Μετά από μία αποβολή είναι και πάλι έγκυος. Όταν ήρθε η ώρα να κάνει το πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού της η πεθερά της αποφάσισε ότι ήθελε να το αναλάβει.

«Η πεθερά μου προσφέρθηκε να φυλάει (σ.σ. το μυστικό) του φύλου. Πήρε τα κανόνια κομφετί. Αυτή είναι η τελευταία μου εγκυμοσύνη, οπότε ήθελα να κάνω μια μικρή αποκάλυψη με την στενή οικογένεια και φίλους», ανέφερε η γυναίκα.

Η μέλλουσα μητέρα είπε ότι ήταν χαρούμενη όποιο φύλο και αν είχε το μωρό της. Ωστόσο δεν έκρυψε ότι θα ήθελε λίγο περισσότερο ένα κοριτσάκι. «Έχω 2 αγόρια και φυσικά θα λάτρευα ένα κοριτσάκι. Επίσης, θα ήμουν ευτυχής να κρατήσω το ‘στέμμα’ της μαμάς αγοριών αλλά ένα κοριτσάκι θα ήταν απλά τόσο γλυκό», έγραψε η γυναίκα.

Στο πάρτι, η πεθερά της παρέδωσε τόσο σε εκείνη όσο και στον σύζυγό της από ένα κανόνι με κομφετί. Ο σύζυγός της ξεκίνησε με το δικό του και αποκαλύφθηκαν ροζ κομφετί. Αυτό την έκανε να συγκινηθεί πολύ.

«Η πιο γλυκιά έκπληξη. Η ζωή μου με μια κόρη πέρασε μπροστά από τα μάτια μου. Αγκάλιαζα τον άντρα μου. Δάκρυα χύνονταν. Η μαμά μου να κλαίει χαρούμενη για μένα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη καλύτερη έκπληξη που είχα ποτέ», σημείωσε η γυναίκα.

«Μου έκανε μία ανούσια φάρσα»

Αμέσως μετά την συγκίνηση η πεθερά της υπενθύμισε ότι έπρεπε να πυροδοτήσει το δικό της κανόνι. Εκείνη συμφώνησε και τότε το μπλε κομφετί που βγήκε προκάλεσε σύγχυση. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που είδα το ροζ κομφετί από τον σύζυγο μου που ποτέ δεν πυροδότησα το δικό μου. Υποθέτω ότι είναι επίσης ροζ… γιατί δεν έχω δίδυμα, αλλά αντίθετα είναι μπλε. Στην στιγμή μετανιώνω για την αρχική εκστατική μου ανταπόκριση. Γιατί υπάρχουν και τα δύο χρώματα τώρα;», αναρωτήθηκε η μητέρα.

«Στη συνέχεια (σ.σ. η πεθερά) μας δίνει τα ‘πραγματικά’ κανόνια και τα δύο βγάζουν μπλε. Φυσικά, δεν μπορώ να έχω αντίδραση που ταιριάζει με την προηγούμενη ενέργεια μου. Αγκάλιασα τον σύζυγο μου και τους ανθρώπους γύρω μου, ζήτησα συγγνώμη και έφυγα. Και έκλαψα. Δεν έχω σταματήσει εδώ και ώρες», ανέφερε η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Μην με παρεξηγείτε. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την ευκαιρία να αποκτήσω οποιοδήποτε παιδί και ξέρω ότι η υγεία είναι το νούμερο 1… Δεν το ξεχνάω αυτό. Αλλά είναι σαν να είχα αυτό το διάστημα στο χρόνο όπου το όνειρό μου για κόρη έγινε πραγματικότητα και ένιωσα την χαρά να μπει ένα κορίτσι στην οικογένεια με τα τρελά αγόρια μου και τώρα το θρηνώ αυτό».

Φυσικά δεν μπορούσε παρά να νιώθει αμήχανα ειδικά από την στιγμή που τόσοι άνθρωποι την παρακολουθούσαν εκείνη την στιγμή. «Αισθάνομαι σαν χαζή που είμαι τόσο αναστατωμένη, αλλά όλα αυτά συνέβησαν μπροστά σε κοινό. Είμαι τόσο ντροπιασμένη και αυτό το χαρούμενο βίντεο που τραβήχτηκε από την αποκάλυψη δεν είναι καν αληθινό. Είναι μια στιγμή στον χρόνο που ράγισε η καρδιά μου», είπε η γυναίκα.

Οι χρήστες κατηγόρησαν την πεθερά για την απαράδεκτη φάρσα και προσπάθησαν να παρηγορήσουν την μέλλουσα μαμά. «Συγγνώμη, αλλά αυτή ήταν είτε μία σκόπιμα σκληρή είτε τρελά ηλίθια επιλογή από την πεθερά σου», ανέφερε ένας χρήστης.

Ένας άλλος σημείωσε: «Λυπάμαι πραγματικά που χρειάστηκε να το περάσεις αυτό και με κοινό. Δώσε στον εαυτό σου κάποια εύσημα. Το χειρίστηκες όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπώς».

Αρκετοί συμφώνησαν ότι η φάρσα ήταν κακόγουστη και θα μπορούσε να είχε γίνει διαφορετικά για να μην μπερδέψει τους γονείς. «Μία καλή εκδοχή αυτής της φάρσας θα ήταν ένα απροσδόκητο χρώμα όπως το πράσινο και τότε η πεθερά να έλεγε κάτι σαν: Αυτό ήταν για το φυτό που θα αποκαλυφθεί αύριο», είπε ένας χρήστης.

Η γυναίκα εξήγησε ότι μετά το περιστατικό η πεθερά της φάνηκε να συνειδητοποιεί το λάθος της και «ζήτησε γρήγορα συγγνώμη στο τέλος της νύχτας». «Ειλικρινά, δεν ήθελα να της μιλήσω. Την αγκάλιασα και έφυγα για να είμαι ευγενική. Θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν είχε πρόθεση να γίνει σκληρή καθώς νόμιζα ότι είχαμε καλή σχέση», ανέφερε η γυναίκα, που σημείωσε ότι ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τι σκεφτόταν η πεθερά της.

«Ακόμα κι αν όλα πήγαν “σύμφωνα με το σχέδιο”, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα; Σύγχυση στην καλύτερη περίπτωση; Δεν βλέπω που ήταν το χιούμορ σε αυτό», είπε η μέλλουσα μητέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις