Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Ανατριχίλα: Kοιμόταν στον καναπέ για 2 μέρες ενώ οι φίλοι του ήταν νεκροί στην αυλή – Αποκαλύψεις για την υπόθεση – θρίλερ

 


Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση θρίλερ στις ΗΠΑ, με τον μυστηριώδη θάνατο τριών ανδρών, που βρέθηκαν νεκροί στην αυλή του σπιτιού ενός φίλους τους, όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί έναν αγώνα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ένοικου του σπιτιού, ο εντολέας του, που διοργάνωσε μια συγκέντρωση που έληξε με τρεις από τους φίλους του νεκρούς στο ενοικιαζόμενο ακίνητό του στο Κάνσας Σίτι «κοιμόταν στον καναπέ» για δύο ημέρες, την ώρα που τα αγαπημένα τους πρόσωπα προσπαθούσαν μανιωδώς να επικοινωνήσουν μαζί του.

Ο David Harrington, 37 ετών, ο Ricky Johnson, 38 ετών, και ο Clayton McGeeney, 36 ετών, είχαν συγκεντρωθεί σε ένα σπίτι που είχε νοικιάσει ο Jordan Willis το απόγευμα της 7ης Ιανουαρίου για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, Kansas City Chiefs,  να παίζει τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου.

Οι τρεις άνδρες βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι δύο ημέρες αργότερα, και μόνο αφού η αρραβωνιαστικιά ενός εκ των θυμάτων εισέβαλε στο σπίτι και βρήκε τα πτώματα, σύμφωνα με ανάρτηση φίλου στο Facebook.

«Κοιμόταν. Κοιμόταν στον καναπέ. Η τελευταία ανάμνηση που έχει είναι να τους αφήνει έξω από την εξώπορτα. Δεν ήξερε τι τους συνέβη,  μέχρι να έρθει η αστυνομία την Τρίτη το βράδυ στο σπίτι του», είπε ο δικηγόρος του Jordan Willis, Τζον Πισέρνο στην The Post για το μυστήριο του Μιζούρι.

Πρόσθεσε ότι οι ανακριτές του Κάνσας Σίτι είπαν ότι ότι δεν ερευνούσαν τον πελάτη του σε σχέση με τους περίεργους και ανεξήγητους θανάτους. «Έχουν πει ότι δεν τον υποπτεύονται και δεν αντιμετωπίζεται ως έρευνα ανθρωποκτονίας», ανέφερε ο δικηγόρος.

«Αυτή η υπόθεση δεν διερευνάται 100% ως ανθρωποκτονία», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Κάνσας, Τζέικ Μπεκίνα, στο Fox News Digital.

Η αστυνομία του Κάνσας δεν απάντησε στα αιτήματα για σχόλια από την The Post.

Η τοξικολογική έκθεση που εκκρεμεί θα ρίξει περισσότερο φως στην αιτία θανάτου των τριών ανδρών, καθώς τα πτώματα βρέθηκαν έξω ενώ τα αυτοκίνητά τους και το σπίτι του Willis ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά.

«Είχε πραγματικά κρύο. Ξέρετε, θα μπορούσαν να είχαν βγει για να πάρουν καθαρό αέρα, θα μπορούσαν να είχαν βγει για να καπνίσουν ένα τσιγάρο», υπέθεσε ο Πισέρνο την Τρίτη.

«Ίσως η τουαλέτα ήταν κατειλημμένη, θα μπορούσαν να είχαν βγει για να πάνε στην τουαλέτα, αφού μια ολόκληρη μέρα παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο, ήταν αργά το βράδυ».

Ο Πισέρνο επέμεινε ότι ο πελάτης του – ο οποίος εργάζεται ως επιστήμονας ανάπτυξης εμβολίων για τον HIV – θα είχε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τους τρεις άνδρες.

«Ήταν οι φίλοι του… Έκαναν παρέα όλη την ώρα, με δύο από αυτούς πήγαινε μαζί στο γυμνάσιο», είπε ο Πισέρνο, προσθέτοντας ότι ο Willis τους είχε αγοράσει όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα πλέι οφ της ομάδας τους το επόμενο Σαββατοκύριακο.

«Αν μπορούσε να τους βοηθήσει, θα τους είχε βοηθήσει,  αν χρειάζονταν βοήθεια. Δεν είχε ιδέα ότι ήταν εκεί». Όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε περίπτωση οι άνδρες να είχαν πάρει  ναρκωτικά και να πέθαναν από υπερβολική δόση, ο Πισέρνο δεν το απέκλεισε.  «Υπάρχει μια πιθανότητα για όλα», είπε.

Δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον Willis για σχόλια, ενώ ο ίδιος έχει φύγει από το σπίτι όταν αποκαλύφθηκε η τραγωδία, ανέφερε η Daily Mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις