Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Είστε από τα πιο κοφτερά μυαλά αν βρείτε το Mαγικό ραβδί σε 30 δευτερόλεπτα


 Η νέα οπτική ψευδαίσθηση είναι για τους κορυφαίους παίκτες. Σε αυτή την εικόνα τα ζαχαρωτά έχουν περικυκλώσει το χαριτωμένο ζωάκι.

Η επίλυση της οπτικής ψευδαίσθησης σε 30 δευτερόλεπτα ή λιγότερο μπορεί να σημαίνει ότι είστε από τα πιο κοφτερά μυαλά. Ο Gergely Dudás δημοσίευσε το παζλ στο blog του για να το λύσουν οι παίκτες.

«Μπορείς να βρεις ένα μαγικό ραβδί;» έγραψε στο κείμενο.

Η εικόνα ήταν ενός καρτούν με το όνομα Bear που περιβάλλεται από μια θάλασσα από γλυκά, με ένα κρυμμένο μαγικό ραβδί που έχει ένα αστέρι στο τέλος του.

Δες προσεκτικά την φωτογραφία:

Βρήκατε κάτι; Να θυμάστε ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος…

Χρειάζεστε μήπως κάποια βοήθεια;

Αν ναι, ορίστε μια βοήθεια! Ψάξτε για ένα ραβδί που είναι πιο λεπτό από τα ζαχαρωτά.

Ο χρόνος τελειώνει…

Τέλος χρόνου!

Τι είναι οι οπτικές ψευδαισθήσεις

Γνωρίζατε ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της γήρανσης του εγκεφάλου; Καθώς μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλός μας χάνει μέρος της ικανότητάς του να επεξεργάζεται οπτικές πληροφορίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με την όραση, όπως η αντίληψη του βάθους και η αχρωματοψία.

Η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του εγκεφάλου ενεργού. Μελέτες έχουν δείξει ότι η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης άνοιας. Οι οφθαλμαπάτες είναι ιδιαίτερα ευεργετικές και για τα παιδιά. Μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των γνωστικών τους δεξιοτήτων και να κάνουν τη μάθηση πιο διασκεδαστική και ελκυστική. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της οπτικής αντίληψης και της προσοχής των παιδιών.

Η λύση της οπτικής ψευδαίσθησης

Μπράβο σε όσους τα κατάφεραν! Οι υπόλοιποι θα δουν τη λύση παρακάτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις