Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

«Θα καταντήσουμε όπως η Ευρώπη»: Κυβερνήτης καλεί σε Mάχη υπέρ του Τέξας! - Προβλέπεται άγριος χαμός στις ΗΠΑ...


 Η Κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα, Κρίστι Νόεμ, προειδοποίησε ότι οι πολιτικές ανοιχτών συνόρων του Τζο Μπάιντεν «αναπλάθουν θεμελιωδώς» την Αμερική, η οποία σύντομα θα καταλήξει όπως η Ευρώπη που παλεύει με τις συνέπειες της μαζικής μετανάστευσης εδώ και χρόνια.

Η Νόεμ δήλωσε στο Fox News ότι θα βρεθεί στο πλάι του Τέξας και κατηγόρησε τον Μπάιντεν ότι επέβαλε έναν τεράστιο δημογραφικό μετασχηματισμό στην Αμερική για να προωθήσει την ατζέντα της αριστεράς.

«Χρειαζόμαστε ηγεσίαΤο να ηγείσαι έχει συνέπειες. Έτσι το Κογκρέσο θα μπορούσε, αλλά εάν έχεις έναν πρόεδρο που αγνοεί την ομοσπονδιακή νομοθεσία, κανένας νόμος που θα εγκρίνει το Κογκρέσο δεν θα είναι αποτελεσματικός τότε. Πρέπει να έχεις έναν πρόεδρο στον Λευκό Οίκο που σέβεται την ομοσπονδιακή νομοθεσία και τη νομοθεσία για τη μετανάστευση και θέλει νόμο και τάξη.

Αυτό που κάνει ο Τζο Μπάιντεν είναι να ξαναφτιάχνει ουσιαστικά την Αμερική. Αν θέλετε να δείτε πώς θα μοιάζει η Αμερική σε έναν άλλο χρόνο, άλλα δύο χρόνια της διακυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν, κοιτάξτε στην Ευρώπη. Κοιτάξτε τι συνέβη εκεί και την καταστροφή που υφίστανται.

(Η Ευρώπη) Δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Και η ερώτησή μου είναι, αν δεν δώσουμε τώρα τη μάχη, αν δεν υπερασπιστούμε τα σύνορά μας και δεν προστατεύσουμε τη χώρα μας αυτή τη στιγμή, πού θα πάμε; Αν τους επιτρέψουμε να ξαναφτιάξουν την Αμερική, ποια άλλη χώρα είναι καλύτερη; Γιατί να μην δώσετε εδώ τη μάχη σας και να προστατέψετε και να υπερασπιστείτε αυτήν τη χώρα αυτή τη στιγμή και να διορθώσετε αυτό που έχει πλέον σπάσει; Και αυτό που έχει σπάσει αυτή τη στιγμή είναι ο Τζο Μπάιντεν».

Όπως έχετε διαβάσει στο ΕΛ, Κυβερνήτες των ρεπουμπλικάνων από 25 Πολιτείες συσπειρώθηκαν πίσω από τον Κυβερνήτη Γκρεγκ Άμποτ του Τέξας, αφού είπε ότι το δικαίωμα της Πολιτείας του στην αυτοάμυνα υπερισχύει «οποιουδήποτε ομοσπονδιακού νόμου για το αντίθετο» μετά από απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου που επέτρεπε σε ομοσπονδιακούς πράκτορες να καταργήσουν τα συρματοπλέγματα στα σύνορα που είχαν τοποθετήσει οι Τεξανοί, προκειμένου να σταματήσουν την εισβολή αλλοδαπών, την οποία στηρίζει, όπως λένε, η διεθνιστική κυβέρνηση της Ουάσινγκτον.

Μιλάμε για τις μισές Πολιτείες των ΗΠΑ και πολλά εκατομμύρια κόσμου που στέκονται στο πλευρό του Τέξας κατά του Μπάιντεν!

Η συνέχεια αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον…

απεμπε-EPA-EFE photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις