Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

O λόξιγκας στον εφοδιασμό φέρνει ελλείψεις προϊόντων και ακρίβεια…


 Είναι απλό το πράγμα η γη είναι ενα εργοστάσιο που πρέπει καθημερινά να παράγει και να παραδίδει συγκεκριμένα πράγματα….. Όταν καθυστερήσεις την ταινία παραγωγής η συνεχόμενη ζήτηση αρχίζει και γίνεται βουνό….

Το βουνό αύριο θα χρειαστεί αποθήκευση πραγμα που σημαίνει αύξηση …. Η αποθήκευση  αρχίζει και πέφτει πάνω στο κοστος του…. Ταυτόχρονα η καθυστέρησης παράδοσης μεγαλώνουν το βουνό… Αλλά η ζήτηση σε πρώτης ανάγκες υλικά δεν σταματάει… Άρα στο ράφι το προϊόντα θα αρχίσουν να έχουν έλλειψη…. Και επειδή οι έμποροι είναι κλασικά λαμόγια… Μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνική κρίση και έτσι πλέον από τις δικές τους αποθήκες τα προϊόντα αυτά να βγαίνουν πιο ακριβά..

Είναι ένας φαύλος κύκλος που την πληρώνει πάντα στο τέλος του ο καταναλωτής.

Αν το τραβήξεις τώρα αυτό απ τα απλά κοινωνικά και το πας σε σχεδιασμό της νέας παγκόσμιας τάξης… Σε λίγο καιρό μπορεί να δεις ανθρώπους οι οποίοι θα τραβάνε τα μαλλιά ένας του άλλου για να πάρουν ένα μακαρόνι από το ράφι.

Ιδίως αν μαζί με την στημένη έλλειψη δημιουργηθεί και ένας άλλος τεχνητός κινδυνος…. Είτε ένας οικονομικός κίνδυνος… Είτε ένας νέος κίνδυνος υγείας…. Είτε ένας νέος πόλεμος..

Φροντίστε να μην είστε αναγκασμένοι να πάτε στα σούπερ μάρκετ της ημέρες της ξαφνικής κρίσης..

Όσοι έχουν φροντίσει μέχρι ώρας εκείνες τις στιγμές θα είναι πιο ασφαλής.

 

Χρόνια πολλά ,καλή χρονιά, καλώς μας μπήκε το 2024….είπα σήμερα να μην κάνω τίποτα…μακάρι να μπορούσα να το κάνω για παντα

Stranger..

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις