Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Πήρε χρυσό σταυρό και πλήρωσε με λάδι! Σημάδια ανταλλακτικής oικονομίας στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ - Έκπληκτοι οι δημοσιογράφοι χαμογέλασαν! Ωστόσο, το περιστατικό κρίνεται ως δείγμα της κατάστασης που επικρατεί..


 Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσε η ιδιοκτήτρια ενός κοσμηματοπωλείου, το οποίο μπορεί μεν να μοιάζει χιουμοριστικό, αλλά δείχνει το που έχει φτάσει η κοινωνία αλλά και οι τιμές!

Συγκεκριμένα, ένας ηλικιωμένος μπήκε στο κατάστημά της προκειμένου να αγοράσει έναν χρυσό σταυρό για το εγγόνι του. Για να πληρώσει δεν έβγαλε ούτε μετρητά, ούτε κάρτα, αλλά έναν τενεκέ λάδι!

Μάλιστα, ο σταυρός κόστιζε το ίδιο με τον χρυσό σταυρό!!!!!!!!!!!!!!!!!! 180 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!

«Μπήκε ένας ηλικιωμένος μέσα και ήθελε να αγοράσει τον σταυρό. Του λέω: ”θα πληρώσετε με κάρτα ή μετρητά;”. Και μου απάντησε: ”Θα σε πληρώσω σε είδος”. Εμένα δεν μου άρεσε η απάντηση, ”τι εννοείς;” του είπα;. Και μου έφερε έναν τενεκέ λάδι, καλαματιανό», είπε η ιδιοκτήτρια στον ΑΝΤ1!

Ο σταυρός κόστιζε 180 ευρώ, όσο δηλαδή και το 17 λίτρων τενεκές λάδι. Η χρυσοχόος δέχθηκε την προσφορά και έκανε την ανταλλαγή – πώληση σε κάτι που έμοιαζε με ανταλλακτική οικονομία και δείχνει να ανατέλλει!!!

Η ίδια πάντως, ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει αυτού του είδους τις ανταλλαγές.

scr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις