Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Νέο σπίτι, νέα δουλειά: Tούμπα όλα, έγινε το “θαύμα” για τον Γιώργο Λαμπάτο, άλλαξε η ζωή του μέσα σε 5 μέρες

 


Ο Γιώργος Λαμπάτος είδε τη ζωή του να αλλάζει προς το καλύτερο, μετά τη συνέντευξη που έδωσε στην Espresso, αποκαλύπτοντας τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης, στις οποίες ζει, τα τελευταία χρόνια.

Η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου παραχώρησε γκαρσονιέρα στον Γιώργο Λαμπάτο

Μερικές μέρες αργότερα, ο ηθοποιός μίλησε στην ίδια εφημερίδα και υπογράμμισε «δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο, λόγω δημοσιότητας» και επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου του παραχώρησε το νέο του σπίτι.

Ειδικότερα, η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Βασιλείου, αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον ηθοποιό μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

«Είναι αλήθεια και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων, που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω» επεσήμανε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Προτάσεις για δουλειές δέχεται ξανά ο Γιώργος Λαμπάτος

Επίσης, έχει αρχίσει να δέχεται πολλές προτάσεις για δουλειά, τόσο από μουσικά μεζεδοπωλεία (παίζει κιθάρα) στα δυτικά προάστια, όσο και από θέατρα της Αθήνας, σημειώνοντας «κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις