Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Tο κόλπο για να σταματήσετε τον ενοχλητικό ξηρό βήχα τη νύχτα με φυσικό τρόπο


 Μια απλή συμβουλή από φαρμακοποιό μπορεί να σας βοηθήσει να σταματήσετε τον επίμονο και ενοχλητικό ξηρό βήχα τη νύχτα και να κοιμηθείτε καλύτερα. Η Dr Angela, γνωστή ως Angelapharmd στο TikTok, μοιράστηκε μια συμβουλή που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να σταματήσουν να ξυπνούν από τον ενοχλητικό βήχα στη μέση της νύχτας.

Η ειδικός είπε ότι μπορεί να σταματήσει τον βήχα ασκώντας πίεση σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο λαιμό της. Στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η Dr Angela δείχνει ένα σημείο στη μέση του λαιμού της και λέει: «Αν ξυπνήσετε στη μέση της νύχτας με έντονο βήχα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ασκήσετε πίεση με τον δείκτη σας εδώ, σε αυτό το κούφιο σημείο για λίγα λεπτά. Αυτό θα σας βοηθήσει αμέσως».

Η συμβουλή από φαρμακοποιό που μοιράστηκε η Dr Angela έχει γίνει δημοφιλής στο διαδίκτυο με πολλούς χρήστες των social media να σχολιάζουν ότι η συμβουλή της λειτούργησε αμέσως και τους βοήθησε να κοιμηθούν καλύτερα.

Η Dr Angela είπε ότι η πίεση στο συγκεκριμένο σημείο στο λαιμό βοηθά στη χαλάρωση των μυών και στη μείωση της φλεγμονής. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του βήχα.

Εάν αντιμετωπίζετε ξηρό βήχα τη νύχτα, μπορείτε να δοκιμάσετε την συμβουλή της Dr. Angela. Απλώς ασκήστε πίεση στο σημείο στο λαιμό σας για λίγα λεπτά. Εάν ο βήχας σας δεν υποχωρήσει, συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις