Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Γιούβαλ Xαράρι: «Αν Kερδίσει ο Ν.Τραμπ τις εκλογές αυτό θα είναι ένα θανατηφόρο χτύπημα κατά της παγκόσμιας τάξης»!


 Ο δημιουργός της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» παραδέχτηκε πως ο Ν.Τραμπ αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών

Ο Ισραηλινός ιστορικός, σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, δημιουργός του δόγματος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και συνομιλητής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενος στις εκλογές των ΗΠΑ, το Νοέμβριο του 2024, παραδέχτηκε πως είναι πιθανό να κερδίσει ο Ν.Τραμπ και πως αν επανεκλεγεί αυτό θα είναι ένα «θανατηφόρο χτύπημα για την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια τάξη».Όπως είπε σε podcast:

«Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να εκλεγεί ο Τραμπ σύντομα.

Και αν συμβεί, είναι πιθανό να είναι το είδος του θανατηφόρου χτυπήματος σε ό,τι έχει απομείνει από την παγκόσμια τάξη. Και το λέει, -το λέει ανοιχτά.

Τώρα και πάλι θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι πολλοί από αυτούς τους  πολιτικούς,  παρουσιάζουν μια ψεύτικη διχοτόμηση, ένα ψεύτικο δυαδικό  όραμα του κόσμου.

Είναι, όπως όταν πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στον  “πατριωτισμό” και την “παγκοσμιοποίηση”, μεταξύ της πίστης στο έθνος και, της πίστης σε κάποιο είδος, -δεν ξέρω, Παγκόσμιας Κυβέρνησης»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις