Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Yπάρχει μια τεράστια συνωμοσία με τα φάρμακα στις Ηνωμένες Πολιτείες.


 Υπάρχει έλλειψη φαρμάκων για τον πόνο, το ADD και το άγχος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δηλαδή, ενώ δεν υπάρχει έλλειψη σε κανένα από αυτά τα φάρμακα στις περισσότερες άλλες χώρες. Τα φαρμακεία στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν όλα αυτά τα φάρμακα σε καθυστερημένη παραγγελία χωρίς να υπάρχει ιδέα ή τέλος στον ορίζοντα πότε θα παραλάβουν αυτά τα φάρμακα. Οι γιατροί διαχείρισης πόνου συλλαμβάνονται και στοχοποιούνται από την DEA με πολύ επιθετικές και ανήθικες τακτικές σε μια προσπάθεια να τους κλείσουν ή να τους συλλάβουν.

Οι γιατροί και οι ψυχίατροι κόβουν τους ασθενείς τους από αυτά τα φάρμακα. Ακούω ακόμη και για ανθρώπους που κάνουν μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις, έχουν εξαιρετικά επώδυνες ασθένειες ή έχουν καρκίνο και δεν παίρνουν καθόλου ή πολύ λίγα φάρμακα για τον πόνο. Αυτό αναγκάζει τους ασθενείς να παίρνουν φάρμακα μόνοι τους και να βγαίνουν στους δρόμους όπου μπορούν να βρουν μόνο φαιντανύλη με ηρεμιστικό με αποτέλεσμα να παίρνουν υπερβολική δόση ή να έχουν σαρκοφάγες πληγές με αποτέλεσμα να χάνουν τα άκρα τους.

Εννοώ ότι πιέζουν επιθετικά τους ανθρώπους να παίρνουν Suboxone που έχει τόνους αγωγών για το ότι βλάπτει τα σωθικά των ανθρώπων ενώ τους σαπίζει τα δόντια από το στόμα, βάζουν ενέχυρο στα σπίτια των γονιών τους για να πάνε σε εξαιρετικά αλλά τρελά ακριβά κέντρα αποτοξίνωσης και σε φυλακές που είναι γεμάτες με ανθρώπους που κάνουν δωρεάν εργασία για τις εταιρείες.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσα στη γενιά μου είναι νεκροί σε νεκροταφείο ή στάχτες σε τεφροδόχο εξαιτίας αυτής της σημερινής κατάστασης. Υπάρχουν πολλά άλλα και θα μπορούσα να συνεχίσω. Αυτό δεν είναι συνωμοσία, είναι η αλήθεια! Αν δεν το βλέπετε κι εσείς, είστε σε άρνηση ή δεν θέλετε να το αποδεχτείτε επειδή κερδίζετε από αυτό ή δεν έχετε επηρεαστεί άμεσα ακόμα.


Reddit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις