Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Ξεχάστε την Zωή πριν την πανδημία! Tραπεζίτες και πολιτικοί συμφώνησαν στο Νταβός, vid - «Τώρα κινούμαστε πιο γρήγορα», είπαν....

 


Η Katherine Garrett-Cox , Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf International Bank (Ηνωμένο Βασίλειο), ελπίζει ότι η ζωή δεν θα επιστρέψει στις προ πανδημίας συνθήκες, όπως και όλα τα στελέχη του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός και κατ’ επέκταση όπως σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις, κυρίως του δυτικού κόσμου!!!

Η επικύρωση της Συμφωνίας για την Πανδημία, η οποία ελπίζεται να γίνει τον Μάιο του 2024, από τις κυβερνήσεις άλλωστε πλησιάζει και η ζωή αναμένεται να αλλάξει άρδην!

Όπως ειπώθηκε στο Νταβός:

«Όταν σκέφτεστε κάποιες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα, είτε πρόκειται στην υγειονομική περίθαλψη, είτε στον κλιματικό χώρο, -ξέρετε όλα όσα συμβαίνουν στην “Τεχνητή Νοημοσύνη”, ένα από τα πράγματα που μου δίνει μεγάλη ελπίδα είναι ότι σε ένα μετα-πανδημικό περιβάλλον μάθαμε να κινούμαστε πιο γρήγορα (σ.σ. Δεν επιθυμούν άλλη καθυστέρηση σε σχέση με την νέα εποχή που έρχεται, πανθομολουμένως) στον πλανήτη).

Μια από τις συζητήσεις που είχαμε προηγουμένως είναι το να “επιστρέψουμε σε προ-κόβιντ περιβάλλον”; Και προσωπικά ελπίζω πραγματικά να μην το κάνουμε»!

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις