Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

«Καρφιά» Σαμαρά για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα Zευγάρια: Θα λέμε στον λαό να μην απέχει και στους βουλευτές να απέχουν;


 «Καρφιά» από τον Αντώνη Σαμαρά με επίκεντρο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την πρόταση για αποχή βουλευτών από την ψηφοφορία.

Ο πρώην πρωθυπουργός φτάνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου, ερωτώμενος για το θέμα που έχει ανακύψει, τόνισε πως η κοινωνία έχει ξεκάθαρη άποψη και πως ο ίδιος θα τοποθετηθεί στη Βουλή:

«Στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, γι’ αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε ερώτηση για τη στάση… αποχής που πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους βουλευτές της ΝΔ που διαφοροποιούνται, ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε:

«Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του best-tv.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις