Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Θρήνος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ: Πέθανε 15χρονος ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία της Κομοτηνής


 Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ αφού πέθανε ο 15χρονος ποδοσφαιριστής, Θάνος Κοτσίφης από την ακαδημία της ομάδας στην Κομοτηνή.  Όπως σημειώνει η ακαδημία, κηρύσσεται τριήμερο πένθος και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Η ανάρτηση της ακαδημίας του ΠΑΟΚ

«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ακαδημία μας από σήμερα μετά την απώλεια του πολύ αγαπημένου μας παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού μας Θανουλη. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία μας από την ηλικία των 5 ετών όπου τον διέκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία μας και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσεχείς από εκεί ψηλά!

Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη», αναφέρει σε μήνυμά της στο Facebook η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις