Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου: Κριοί, μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις


 Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Όταν η ζωή σου παίρνει νέα κατεύθυνση, Κριέ, είναι σημαντικό να προσέξεις. Οι ευκαιρίες είναι σπάνιες και συχνά κρύβονται μέσα σε δυσκολίες και σκληρές αποφάσεις. Σήμερα, η Σελήνη συνεχίζει την διέλευση της στον Υδροχόο, τον τομέα των ασυνήθιστων φιλιών που ίσως έχεις κάνει online.

Το μυαλό σου τρέχει σε καινοτομίες, αλλά μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις ή βιαστείς. Η αριστεία χρειάζεται χρόνο. Έτσι, όταν η Σελήνη ωθεί τον Ουρανό να ταράξει τα νερά και να δημιουργήσει χάος μέσα σε όλα αυτά, μπορεί να σου συμβεί κάτι καλό. Εξαρτάται από εσένα να δεις το καλό μέσα στο κακό. Η πρόκληση είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη.

Ταύρος

Όλα τα βλέμματα και τα αυτιά πρέπει να είναι επικεντρωμένα στις σχέσεις σου, ειδικά σε εκείνες που σου προσφέρουν ευκαιρίες. Οι σχέσεις σου μπορεί να γίνουν γέφυρες προς την οικονομική σταθερότητα. Ίσως κάποιος φίλος σου προτείνει να συνεργαστείτε σε μια σπουδαία ιδέα, αλλά η πεισματική σου πλευρά μπορεί να σε κάνει να αρνηθείς για κάποιο λόγο.

Η όψη Σελήνης σε τετράγωνο με τον Ουρανό είναι ένας καλός δείκτης για να ξεπεράσεις ένα νοητικό τέλμα που μπορεί να σε κρατάει πίσω. Αν προσπαθήσετε λίγο, θα δείτε πέρα από τα προβλήματα που εμποδίζουν το πρόθυμο πνεύμα σας να συνεργαστεί με άλλους και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φανταζόσασταν.

Δίδυμοι

Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ότι έχει διάσπαση προσοχής, όμως η σημερινή όψη Σελήνης σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έχεις απλωθεί πολύ και η διάσπαση υπονομεύει την ανάπτυξή σου.

Είναι ώρα να εστιάσεις και να διατυπώσεις τόσο συγκεκριμένα τις προθέσεις σου ώστε να είσαι σαν ακτίνα λέιζερ, παρά διάσπαρτο φως. Η επικοινωνία είναι η υπερδύναμή σου σήμερα. Γράψε το καθημερινό σου πρόγραμμα. Σκέψου τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Τι μπορείς να σταματήσεις να κάνεις τώρα; Τι μπορείς να αφήσεις στην άκρη για αργότερα;

Καρκίνος

Ως ευαίσθητος Καρκίνος, ξέρεις πολύ καλά πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να σε πειράξει. Όμως, δεν χρειάζεται να αφήνεις τις πράξεις των άλλων να ελέγχουν τις δικές σου. Μπορείς να είσαι δυνατός, ακόμα κι αν νιώθεις έντονα συναισθήματα κατά τη διάρκεια της όψης Σελήνης-Ουρανού.

Έχεις την επιλογή να δεχτείς τη ζωή όπως έρχεται ή να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Επικεντρώσου σε όσα σε κάνουν να νιώθεις καλά. Δημιουργικότητα, ρομαντισμός και χρόνος με φίλους.

Λέων

Είναι γνωστό (και δικαιολογημένο) ότι θες και διψάς για την προσοχή των άλλων. Σήμερα, όμως, είναι η ώρα να αφήσεις κάποιον άλλον να λάμψει. Μπορείς να αφήσεις τις πράξεις και τα έργα σου να μιλήσουν από μόνα τους.

Είναι υπέροχο συναίσθημα να αναγνωρίζονται οι συνεισφορές σου στην κοινωνία ή σε ένα συγκεκριμένο έργο στη δουλειά. Γίνε αυθεντικός και διάλεξε αυτό που σε κάνει χαρούμενο. Θαυμαστά πράγματα μπορούν να συμβούν όταν επιτρέπεις στους άλλους να λάμψουν και να εστιάζεις σε δουλειά που ωφελεί όλους.

Παρθένος

Είσαι πραγματικά ένα έξυπνο άτομο, Παρθένε, και αυτή η μέρα ενισχύει την επιθυμία σου να μάθεις και να εμπλουτίσεις το μυαλό σου. Υπάρχουν τόσες πολλές υπέροχες, δωρεάν ευκαιρίες διαθέσιμες στο διαδίκτυο.  Τσέκαρε το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο για παράδειγμα ή κάποιο διαδικτυακό σεμινάριο. Μην σκέφτεσαι πολύ ποιο μάθημα να διαλέξεις. Ξεκίνα από κάπου και δες τι σου γαργαλάει το μυαλό και σε ενθουσιάζει για να μάθεις μια νέα δεξιότητα ή ένα καινούριο θέμα.

Ζυγός

Υπάρχει ένα όριο που πρέπει να θέσεις, Ζυγέ και θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν το “να τα πας καλά” με κάποιον αξίζει πραγματικά το κόστος. Ίσως κάποιος σου δείξει ότι η ανάγκη του να υποκύπτεις συνέχεια στις απαιτήσεις του δεν έχει τέλος.

Δεν είναι δουλειά σου να τον/τη ευχαριστείς συνεχώς, και κατά τη διάρκεια της όψης Σελήνης-Ουρανού, ίσως αποφασίσεις ότι είναι καιρός να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις καλύτερα – να είσαι ο εαυτός σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, έχεις τη δύναμη να αλλάξεις, ξεκινώντας από μέσα σου. Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη μεταμορφωτικές εμπειρίες στις σχέσεις σου. Με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου και τον Ουρανό να ταράζει τα νερά στις σχέσεις σου, αυτή η μέρα μπορεί να σου φέρει μια χρυσή ευκαιρία να κάνεις κάτι που θα βελτιώσει τη ζωή σου και τη ζωή των ανθρώπων που αγαπάς.

Τοξότης

Μπορείς να πεις όχι. Ίσως νιώθεις την ανάγκη να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους και να ξεπεράσεις τα συνηθισμένα όριά σου, όμως αυτό μπορεί να περιπλέξει τη ζωή σου στο σημείο να “φουσκώνεις” και να μην μπορείς να ανταποκριθείς.

Οι προηγούμενες εμπειρίες σου σε έχουν διδάξει ότι είναι σοφό να κρατάς τα πράγματα απλά, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος σου. Άσε κενό χρόνο στο πρόγραμμά σου μόνο για πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι, ναι μεν μπορεί κάποιος να είναι υπερβολικά πειθαρχημένος στο όνομα της πρακτικότητας, αλλά αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεπερασμένες νοοτροπίες ή να σε κάνει να παγιδευτείς σε ένα νοητικό τέλμα. Σήμερα, σπάσε τα παλιά μοτίβα και δοκίμασε κάτι νέο.

Σκέψου πώς να καινοτομήσεις σε ένα θέμα και να αλλάξεις έναν παλιό τρόπο λειτουργίας. Ίσως να κάνεις λίγα λάθη καθώς εξερευνάς νέα μονοπάτια, αλλά αν στο τέλος γλιτώσεις χρόνο, θεώρησε το ταξίδι αξιοπρόσεκτο.

Υδροχόος

Υδροχόε, γνωστός για την επαναστατική σου φύση, γιατί να ταράζεις τα νερά όταν όλα κυλούν ομαλά; Η σημερινή όψη Σελήνης-Ουρανού ίσως να σε κάνει να λαχταράς δράμα χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Όμως, το νέο “δράμα” μπορεί να είσαι εσύ, που επιλέγεις να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με απόλυτη γαλήνη.

Ίσως οι φίλοι σου να εκπλαγούν που δεν συμβαίνει κάτι το συνταρακτικό. Έχεις στόχους να κατακτήσεις, οπότε ο χρόνος που κερδίζεις αποφεύγοντας περιττά προβλήματα μπορεί να αξιοποιηθεί στην προσωπική σου ανάπτυξη και στην επίτευξη κάτι πραγματικά αξιοσημείωτου.

Ιχθύες

Άφησε το παρελθόν πίσω σου. Το να ξαναζείς όσα έχουν περάσει είναι μια μορφή αποφυγής της πραγματικότητας, και σήμερα δεν χρειάζεται να κολλάς στο χθες.

Γύρισε την προσοχή σου στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων των πραγμάτων που θα κάνεις, που θέλεις να κάνεις και που μπορούν να συμβούν για το ανώτερο καλό σου. Φτιάξε μια λίστα με πράγματα πάνω στα οποία θα διαλογιστείς.

Με το παρελθόν πίσω σου, είναι καιρός να δημιουργήσεις το μέλλον σου. Σκέψου τον διαλογισμό ως μια καθημερινή πρακτική για το υπόλοιπο του μήνα, ώστε να εκδηλώσεις αυτό που επιθυμείς τώρα και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις