Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Έτσι τους οδήγησαν όλους στα εμβόλια;; Ηχηρές «Bόμβες» Kένεντι, vid - Καταγγελίες που πρέπει να ακουστούν...


 Για…ύποπτες μελέτες και παρεμβάσεις ΠΟΥ και Bill Gates ούτως ώστε να μην προωθηθούν τα κατάλληλα φάρμακα κατά του covid μίλησε ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ συνεχίζει τις καταγγελίες του για την τριετία που συγκλόνισε τον πλανήτη και κατέστρεψε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων αλλά και τις οικονομίες ολόκληρων κρατών.

Σε ακόμα μία τηλεοπτική παρέμβασή του στάθηκε στο γεγονός πως επίτηδες δεν προωθήθηκε η ιβερμεκτίνη, ένα φάρμακο που

«Υπάρχουν τώρα 100 μελέτες που δείχνουν ότι η ιβερμεκτίνη είχε σημαντικά οφέλη. Γενικά μιλώντας, μία μείωση 70%-85% μείωση στις νοσηλείες και στους θανάτους. Ήταν ένα θαυματουργό φάρμακο, ειδικά στην μετέπειτα πανδημία.

Οι χώρες που τη χρησιμοποίησαν είχαν το χαμηλότερο ποσοστό θανάτων από covid στον πλανήτη. Και δεν έλαβαν σχεδόν καθόλου εμβολιασμό. Είχαν νομίζω γύρω στο 1,3% εμβολιαστική κάλυψη. […] Υπάρχουν 400 μελέτες που καταδεικνύουν τα οφέλη από την υδροξυχλωροκίνη, σχεδόν 100 μελέτες, νομίζω 99, που καταδεικνύουν πολύ ισχυρά οφέλη της Ιβερμεκτίνης.

Και υπάρχουν μερικές μελέτες που χρηματοδοτήθηκαν από την κυβέρνηση, τον ΠΟΥ και τον Bill Gates που λένε ότι δεν υπήρχαν οφέλη. Και αυτές είχαν πολλά προβλήματα».

απεμπε-EPA-ANSA photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις