Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Βρήκε τον άνδρα των ονείρων της – «Αλλά με Υποχρέωσε σε ένα απαράδεκτο δίλημμα»

 


Για το απαράδεκτο δίλημμα που της έθεσε ο 38χρονος σύντροφος της μίλησε μία 42χρονη, που υποστήριξε ότι πιστεύει πώς βρήκε τον άνδρα των ονείρων της.

«Με αναγκάζει να επιλέξω ανάμεσα σε εκείνον, τον γιο μου και τον σκύλο μου. Θέλουμε να ζήσουμε μαζί, αλλά λέει ότι αν πρόκειται να συγκατοικήσουμε, πρέπει να φύγουν», ανέφερε σε στήλη συμβουλών της εφημερίδας The Sun η 42χρονη.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 18 μήνες. Και οι δύο έχουν πάρει διαζύγιο από τους προηγούμενους συζύγους τους και εκείνη έχει αποκτήσει έναν γιο που είναι σήμερα 19 ετών. «Μετά από μερικές αναποδιές, η σχέση μας είναι πλέον πολύ δυνατή και νιώθουμε ότι ήρθε η ώρα να συγκατοικήσουμε. Καθώς εγώ έχω σπίτι και εκείνος διαμέρισμα, συμφωνήσαμε ότι είναι πιο λογικό να έρθει να μείνει μαζί μου», υπογράμμισε η 42χρονη.

«Αλλά με υποχρέωσε σε ένα απαράδεκτο δίλημμα»

Και συνέχισε: «Μετά είπε ότι δεν μπορώ να περιμένω από αυτόν να ζήσει με ένα έφηβο αγόρι και ένα σκύλο. Δεν θέλει να είναι πατριός και ο σκύλος τον ενοχλεί. Όταν αναστατώθηκα, μου είπε ότι ο γιος μου είναι ενήλικας και πρέπει να σταθεί στα πόδια του, και ότι ο σκύλος μπορεί να τοποθετηθεί σε άλλο σπίτι».

Η γυναίκα εξήγησε ότι δεν θέλει να υποχωρήσει στις απαιτήσεις του συντρόφου της. «Δεν υπάρχει περίπτωση να διώξω τον γιο μου. Είναι φοιτητής και δεν μπορεί να πληρώσει ενοίκιο και μου αρέσει να τον έχω κοντά μου. Και πιστεύω ότι ένα κατοικίδιο είναι για μια ζωή. Αγαπώ τον σκύλο μου», είπε η 42χρονη.

Ωστόσο ο σύντροφος της επιμένει ότι το ζευγάρι χρειάζεται τον δικό του χώρο αν θέλει να φτιάξει μία σωστή σχέση. «Κανείς από τους δυο μας δεν αλλάζει γνώμη, οπότε συνεχίζουμε να κάνουμε κύκλους. Και εν τω μεταξύ, συνεχίζουμε να ζούμε χώρια. Είμαι παράλογη; Ή μήπως αυτός είναι άδικος;», αναρωτήθηκε η 42χρονη.

Η υπεύθυνη της στήλης απάντησε ότι αυτή η συμπεριφορά του συντρόφου της θα πρέπει να της κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. «Ο σύντροφος σας δεν έχει κανένα δικαίωμα να σας αναγκάσει να διώξετε τον γιο σας ή να ξεφορτωθείτε τον σκύλο σας. Όλοι σας είστε ένα πακέτο. Δεν μπορεί να επιλέγει τα κομμάτια σας που του αρέσουν», ανέφερε η υπεύθυνη.

Μάλιστα εξήγησε ότι πιθανότατα ο σύντροφος της να θέλει να ασκεί τον έλεγχο στην σχέση και γι’ αυτό την συμβούλευσε να μην υποχωρήσει και να μην δεχτεί τις απαιτήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις