Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Τι είναι οι τεχνητές μήτρες που «ανακοινώθηκαν» στην Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ «BOMBA» Όλα στις μέρες που ζούμε....


 Εντύπωση έχει προκαλέσει η δήλωση βουλευτή στην Βουλή, ο οποίος ανακοίνωσε πως σε δέκα χρόνια, ή και νωρίτερα, θα κάνουν την εμφάνισή τους οι τεχνητές μήτρες από τις οποίες θα μπορεί κάποιος να παραγγέλνει παιδιά δια της τεχνολογίας (ΕΔΩ).

Επιστήμονας είχε μιλήσει στο ACTION 24 για την τεχνητή μήτρα που θα βοηθήσει, όπως σχολιάζεται, τους υπογόνιμους γονείς να συλλάβουν μωρά και να γίνουν πραγματικοί βιολογικοί γονείς.

Σε σχέση με την λειτουργεία της τεχνητής μήτρας, κάθε ομάδα από τεχνητές μήτρες συνδέεται με δύο κεντρικούς βιοαντιδραστήρες:

  • Ο ένας περιέχει θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο! Εισέρχονται στο μωρό μέσω ενός τεχνητού ομφάλιου λώρου! Πέραν τούτου περιέχει περιέχει επίσης ένα υγρό διάλυμα! Αυτό λειτουργεί ως αμνιακό υγρό που, στην φυσιολογική διαδικασία περιβάλλει τα μωρά στην μήτρα της μητέρας!
  • Ο δεύτερος βιοαντιδραστήρας εξαλείφει τυχόν απόβλητα που παράγονται από τα μωρά.

Οι τεχνητές μήτρες θα απλοποιούν την  διαδικασία του τοκετού, όπως σχολιάζεται! Μάλιστα, χάρη σε ένα σύστημα που καθοδηγείται από την τεχνητή νοημοσύνη, κάθε μωρό θα λαμβάνει θρεπτικά συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η τεχνητή μήτρα θα αποβάλλει το αμνιακό υγρό την κατάλληλη στιγμή και έτσι το μωρό θα αποσπάται εύκολα, λέγεται, από αυτήν!

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περίπου 300.000 γυναίκες πεθαίνουν από επιπλοκές εγκυμοσύνης και αυτό παρουσιάζεται ως μία από τις αφορμές ανάπτυξης των τεχνητών μητρών, σε συνδυασμό με ζευγάρια που δεν μπορούν κάνουν παιδιά είτε για βιολογικούς είτε για άλλους λόγους! Όπως τονίζεται, οι τεχνητές μήτρες αναμένεται να αντικαταστήσουν τις παρένθετες μητέρες!

Υπάρχει άραγε ο κίνδυνο η όποια εξουσία μέσω των τεχνητών μητρών να αναλάβει αποκλειστικά την παραγωγή μωρών στο πλαίσιο της συγκράτησής του αριθμού του παγκόσμιου πληθυσμού, θέμα που ανοιχτά πλέον συζητείται στα παγκόσμια φόρουμ των διεθνιστών, ενώ έχει καταγγελθεί ακόμα και από τον Έλον Μασκ;

Οι τεχνητές μήτρες, όπως ανακοινώθηκε στην Βουλή, θα γίνουν πραγματικότητα μέσα σε λίγα χρόνια ή και λιγότερο!

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις