Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Πρίγκιπας Χάρι: Eπιστρέφει εσπευσμένα στο Λονδίνο για τον Bασιλιά Κάρολο που διαγνώστηκε με καρκίνο


 Η είδηση της διάγνωσης του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο έχει ταράξει την Βρετανία και όλη την βρετανική βασιλική οικογένεια. Παρά τις δύσκολες σχέσεις των τελευταίων ετών του πρίγκιπα Χάρι με το Παλάτι φαίνεται ότι ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά σπεύδει στο Λονδίνο για να τον συναντήσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πηγή κοντά στον πρίγκιπα Χάρι ανέφερε ότι ο Δούκας του Σάσσεξ συνομίλησε με τον βασιλιά για την διάγνωση του με καρκίνο και θα ταξιδέψει στην Βρετανία τις επόμενες μέρες για να τον δει από κοντά.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε ακριβώς συνομίλησε ο πρίγκιπας Χάρι με τον πατέρα του για την διάγνωση του ούτε εάν στο ταξίδι θα τον συνοδεύσει η σύζυγο του, Μέγκαν Μαρκλ. Τις τελευταίες φορές που βρέθηκε στην Βρετανία ο πρίγκιπας Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ προτίμησε να μείνει πίσω στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ μαζί με τα δύο μικρά παιδιά τους.

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ που ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο ανέφεραν ότι ήδη ξεκίνησε πρόγραμμα τακτικών θεραπειών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις