Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

«Προσπαθούν να μας εξαφανίσουν»: Ομιλία-«φωτιά» κατά των «Eιδικών», vid - «Μόνο εμείς εδώ στη Δύση δεν το βλέπουμε αυτό».


 Η τριετία του covid ήταν…διδακτική. Έμαθε πολλά πράγματα στους ανθρώπους. Σε εκείνους τουλάχιστον που μπορούν ακόμα να έχουν κάποιου είδους κριτική σκέψη.

Έφερε ακόμα και μέσα στα σπίτια μας τους «ειδικούς», με τα αμέτρητα πτυχία και περγαμηνές που πολλές φορές πήγαιναν ενάντια στην ίδια τη λογική προσπαθώντας να εφαρμόσουν τα κορωνομέτρα.

Ωστόσο ό,τι έλεγαν ήταν ΝΟΜΟΣ! Και μάλιστα σε μερικές χώρες (βλ. Ελλάδα) προστατεύτηκαν και με ακαταδίωκτα!

Σε αυτούς τους “ειδικούς” αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Αμερικανός παρουσιαστής που έγινε viral αυτές τις ημέρες λόγω της συνέντευξης Πούτιν, Τάκερ Κάρλσον.

Δεν εμφανίζονται μόνο ως «λοιμωξιολόγοι», αλλά και ως…«ψυχαναλυτές» (ή ό,τι άλλη ειδικότητα αρμόζει στην κάθε περίσταση) που δήθεν θέλουν το καλό των παιδιών μας:

«Δεν είναι άνθρωποι που προσπαθούν να σας βοηθήσουν, είναι άνθρωποι που προσπαθούν να σας βλάψουν. Οποιοσδήποτε κυνηγάει τα παιδιά σας, οποιοσδήποτε σας ενθαρρύνει να έχετε λιγότερα παιδιά (σ.σ. μείωση πληθυσμού!!), προσπαθεί να σας εξαφανίσει».

Η λεγόμενη “Νέα Τάξη“, που κάποτε την έβγαζαν ότι είναι όρος “HOAX”, χρησιμοποιεί αυτούς τους πάσης φύσεως “ειδικούς” στις μέρες, που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν ούτε κατ’ ελάχιστον τον επιστημονικό κόσμο:

freepik photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις