Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

H Bρετανία παίρνει αποφασιστικά μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης: Άμεση απέλαση στην… Pουάντα! Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που λαμβάνει δραστικά μέτρα για τον αποτροπή περαιτέρω αλλοίωσης του πληθυσμού της


 Eξαιρετικά δραστικά μέτρα, τα πρώτα στην ευρωπαϊκή ήπειρο, κατά της παράνομης μετανάστευσης, ανακοίνωσε ότι λαμβάνει η κυβέρνηση της Βρετανίας: Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θα μεταφερθούν στην πρώην βρετανική αποικία της Ρουάντα, στην αφρικανική ήπειρο, σε μία κίνηση που αποσκοπεί στο να μειώσει την λαθρομετανάστευση!

Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι την απόφαση την έλαβε ο πρωθυπουργός Ρ.Σούνακ, ο οποίος είναι ινδικής καταγωγής μεταναστών από την χώρα της Ασίας, οι οποίοι βέβαια μετέβησαν νόμιμα στην Βρετανία ως πολίτες κράτους μέλους της Κοινοπολιτείας.

Μάλιστα επειδή πολλοί αμφιβάλουν ότι θα ληφθεί αυτή η δραστική απόφαση ο Ρίσι Σούνακ δέχθηκε να βάλει on air στοίχημα 1.000 στερλίνες με τον παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν  ότι η κυβέρνησή του θα στείλει τους παράνομους μετανάστες στην Ρουάντα πριν από τις επόμενες βουλευτικές εκλογές!

Η βρετανική κυβέρνηση θα νομοθετήσει στο κοινοβούλιο το γεγονός ότι η Ρουάντα είναι ασφαλής χώρα και από εκεί και πέρα είναι έτοιμα και τα καράβια και οι εγκαταστάσεις στην αφρικανική ήπειρο!

Η Βρετανία «σκάει» από τους παράνομους που εισβάλλουν στο έδαφός της, ενώ στο Λονδίνο οι λευκοί γηγενείς κάτοικοι είναι πλέον στο 35%. Το μέτρο έχει την αποδοχή του 63% των Βρετανών υπηκόων. 

Ακόμα και το Εργατικό Κόμμα δεν αντιδρά στο σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις