Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Στέλιος Καζαντζίδης: H Zωή του θρύλου του λαϊκού τραγουδιού γίνεται ταινία – Ποιος θα τον υποδυθεί – BINTEO


 Η ζωή του θρύλου του λαϊκού τραγουδιού, Στέλιου Καζαντζίδη, γίνεται κινηματογραφική ταινία που θα αποτελείται από δύο μέρη. Έκπληξη αποτελεί ο τραγουδιστής που θα τον υποδυθεί σε νεαρή ηλικία. Σύμφωνα με το «Πρωινό» αυτός θα είναι ο Χρήστος Μάστορας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της με το Πρωινό, η Βάσω Καζαντζίδη ανέφερε: «Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει «θέλω η ζωή μου θέλω να γίνει ταινία».

Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα».

Στη συνέχεια, η Βάσω Καζαντζίδη είπε τα εξής: «Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε! Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε».

Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη και η Βάσω Καζαντζίδη είπε γι’ αυτό: «Ένα νέο παιδί! Χαίρομαι ειλικρινά! Αλλά δεν το ξέρω γιατί δεν το έχουμε συζητήσει… Κάποια στιγμή θα με ενημερώσουν κι εμένα και τον αδελφό του, τον Στάθη ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις