Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Mπράβοι ξυλοκοπούν θαμώνες και αστυνομικό σε μπαρ – Tους «πρόδωσαν» οι κάμερες ασφαλείας


 Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι οκτώ συλληφθέντες που κατηγορούνται για ξυλοδαρμούς θαμώνων σε νυχτερινά μαγαζιά. Την ίδια ώρα σοκάρουν οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι οποίες μαρτυρούν την δράση τους. Οι εικόνες καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα.

Τους «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN τον περασμένο Σεπτέμβριο μια παρέα θαμώνων δέχεται τα δολοφονικά χτυπήματα των μπράβων του καταστήματος σε ένα μπαρ στο Γκάζι. Μέσα στην παρέα υπήρχε και αστυνομικός. Ξαφνικά οι μπράβοι αρχίζουν να απειλούν με όπλο, να τους σημαδεύουν στο πρόσωπο και στα πόδια και μετά άρχισαν να τους γρονθοκοπούν. Ο λόγος γιατί είχαν τσακωθεί με τον σερβιτόρο του καταστήματος.

Το ψέμα των ιδιοκτηκτών στο μπαρ και οι… απειλές

Ο αστυνομικός κατήγγειλε το περιστατικό ενώ οι υπόλοιποι φοβήθηκαν επειδή δέχτηκαν απειλές. Μάλιστα, οι αστυνομικοί δυσκολευτήκαν να πάρουν το υλικό από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού καθώς αρχικά οι ιθύνοντες έλεγαν ψέμματα ότι δεν υπάρχει καταγραφικό και ότι καταστράφηκε στις πλημμύρες.

Έκαναν επεισόδια και σε γήπεδα

Και οι 8 συλληφθέντες αποκαλύφτηκε ότι έχουν ιστορικό σε επεισόδια στους αθλητικούς χώρους, όπου έχουν καταγραφεί να επιτίθενται στους αστυνομικούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις