Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

O Καζάκος ξεβρακώνει τον Άδωνι: «H βία που έχει ασκήσει αυτός είναι μεγαλύτερη από την σάτυρα του Πάνου Βλάχου – Δεν κοιτάνε όλα αυτά που έχουν κάνει;»


 «Από το 1821 και μετά είμαστε μόνιμα κρεμασμένοι στα φουστάνια των ξένων. Δεν θα μας σώσουν οι ξένοι, οι ξένοι θα κάνουν τη δουλειά τους. Στην Ευρώπη είμαστε καρπαζοεισπράκτορες. Βγάζω το καπέλο στη Μιμή Ντενίση, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Η απουσία του πατέρα μου είναι αισθητή, αλλά δεν γίνεται, προχωράς», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος απάντησε για τον Πάνο Βλάχο: «Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που άσκησε ο Βλάχος. Ασχολούμαστε με βλακείες και αφήνουμε τα σημαντικά να περνάνε από μπροστά μας. Είναι γελοίο αυτό! Κρινόμαστε από αυτά που λέμε, από αυτά που κάνουν οι άλλοι, δεν κρύβονται. Δεν γίνεται να είσαι υπουργός και να είσαι στο απυρόβλητο. Θα έπρεπε σε αυτούς να πέφτει πρώτα ο πέλεκυς. Μιλάνε εκ του ασφαλούς όλοι αυτοί. Αυτό τους μάρανε, μια άποψη ενός καλλιτέχνη; Δεν κοιτάνε αυτά που έχουν κάνει;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις