Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Tα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου: Δίδυμοι, η αλήθεια αποκαλύπτεται


 Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 1 Φεβρρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Είναι καλό που ξέρεις πώς να έχεις αυτοσυγκράτηση, Κριέ, καθώς αυτή η μέρα είναι γεμάτη με έντονη επικοινωνία.  Μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε για κάτι σημαντικό για εσάς και ένα άλλο άτομο, πιθανώς έναν επιχειρηματικό συνεργάτη ή τον σύντροφό σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείτε μια φλογερή προσωπικότητα, αλλά μπορείς να ξεπεράσετε αυτήν την δύσκολη σχετικά μέρα με λίγη υπομονή. Αποφύγετε τα θυμωμένα μηνύματα και την οδήγηση. Εάν προσπαθείτε να συμφιλιωθείτε με κάποιον, ορίστε το ραντεβού σας για αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι καλή για δικαστικές υποθέσεις, διαμεσολάβηση ή συζητήσεις για τη διευθέτηση ενός χρέους.

Ταύρος

Ταύρε, η αλήθεια είναι ότι σου αρέσουν τα πράγματα που γίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και μπορείς να είσαι αρκετά σχολαστικός με τα πρότυπά σου. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δοκιμάζει την υπομονή σου τέτοιες μέρες.  Ακόμα κι αν είσαι πολύ σαφής για το πώς θέλεις να γίνει κάτι, αυτό δεν σημαίνει ότι ο άλλος θα καταλάβει αυτό που θέλεις. Πρέπει να δώσεις διευκρινίσεις και ίσως χρειαστεί να έχεις λίγη περισσότερη υπομονή από ό,τι θα ήθελες να είχες. Τα πράγματα θα εξομαλυνθούν τελικά, αλλά μπορεί να υπάρξουν μερικά εμπόδια στην πορεία.

Δίδυμοι

Μπορείτε πάντα να καταλάβετε πότε κάποιος προσπαθεί να είναι ύπουλος και κατά τη διάρκεια του τετραγώνου του Ερμή με την Σελήνη, αυτή η αίσθηση μυστικότητας μπορεί να περιλαμβάνει την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να υποψιάζεστε ότι το άτομο με το οποίο συνομιλείτε μέσω διαδικτύου δεν είναι τόσο single όσο ισχυρίζεται ότι είναι. Μπορεί να αισθανθείτε ότι κάποιος άλλος εμπλέκεται στην ιστορία, εκτός από εσάς και φυσικά θέλετε να το μάθετε πριν ξεκινήσετε μία σχέση ή βγείτε ραντεβού. Δεν θέλετε να εκθέσετε τα συναισθήματά σας χωρίς να ξέρετε ότι αυτό θα σας οδηγήσει κάπου. Κατά τη διάρκεια αυτού του τετραγώνου, η αλήθεια έρχεται στο φως. Σωστό ή λάθος, θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε τι συμβαίνει, ό,τι κι αν είναι αυτό.

Καρκίνος

Κάθε οικογένεια έχει προβλήματά και μπορεί να ανακαλύψετε ότι η συνύπαρξη δεν είναι τόσο εύκολη όσο θα θέλατε να είναι. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με διαφωνίες ή προβλήματα εξουσίας και ελέγχου. Επίσης, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία ή με το αν κάποιοι άνθρωποι ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

Μπορεί να δυσκολευτείτε να συνεννοηθείτε με τον σύντροφό σας για μικρά θέματα που θα μπορούσαν να εξελιχθούν πιο ομαλά, εάν και οι δύο είστε ανοιχτοί στον διάλογο. Το τετράγωνο της Σελήνης – Ερμή μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχει “κολλήσει” ή βαλτώσει, ωστόσο η ομορφιά της οικογένειας είναι να γνωρίζετε πως ό,τι κι αν συμβεί, μπορείτε να βασίζεστε ο ένας στον άλλον στις καλές και δύσκολες στιγμές.

Λέων

Έχετε πολλά στο μυαλό σας τελευταία και κατά τη διέλευση του Ερμή σε τετράγωνο με την Σελήνη, το να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε έναν φίλο σου, σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Όμως είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας όταν νιώθετε συναισθηματικά φορτισμένοι. Μπορεί να είναι δύσκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με έναν τρόπο που να μην παρεξηγηθεί, αλλά είναι σημαντικό να προσπαθήσετε.

Ενώ μπορεί να προσπαθήσετε να μαλακώσετε τα λόγια σας για να εκφράσετε απαλά το συναισθηματικό σας άγχος, μπορεί όλο αυτό να εκληφθεί με τρόπο που δεν περιμένατε. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία σήμερα. Μπορεί να παρεξηγήσουν τα όσα λέτε, ακόμα κι αν προσπαθήσετε να πείτε ό,τι θέλετε με ευγένεια. Εάν νιώθετε τύψεις ή θέλετε να εξηγήσετε κάτι που σας αφορά με περισσότερες λεπτομέρειες, να ξέρετε ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν χρειάζεται να γίνετε επιθετικοί ή να φωνάξετε για να κάνετε τον εαυτό σας κατανοητό. Απλά προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τον άλλο άτομο με ηρεμία και ειλικρίνεια.

Παρθένος

Μπορεί να μην είσαι ο τύπος ανθρώπου που αρέσει σε όλους, Παρθένε, και όταν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και να δείξεις την προσωπικότητά σου, μπορεί να εκπλαγείς όταν ανακαλύψεις ότι μερικοί άνθρωποι δεν εκτιμούν την εσωτερική σου ομορφιά. Μπορεί να το βρεις απογοητευτικό, και πραγματικά αυτό μπορεί να γίνει όταν η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή.

Αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο: έχεις την εσωτερική δύναμη να αντιμετωπίσεις σχεδόν τα πάντα. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κρύψετε ποιοι είστε πραγματικά, αλλά γιατί; Είσαι φτιαγμένος για να είσαι ο εαυτός σου, και το να ξέρεις ότι μπορείς να σταθείς στα πόδια σου  αυτή τη στιγμή παρά την αρνητική ενέργεια των άλλων λέει πολλά για το πόσο δυνατός είσαι. Μην αφήνεις κανέναν να σε αποτρέψει από το να είσαι ο εαυτός σου. Η μοναδικότητά σου είναι αυτό που σε κάνει ξεχωριστό.

Ζυγός

Ζυγέ, προσπαθείς να τα έχεις καλά με όλους, οπότε όταν η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου, αισθάνεσαι ένα ισχυρό καθήκον να συμφιλιώνεσαι με τους ανθρώπους, ειδικά με εκείνους που λαμβάνουν αποφάσεις. Σήμερα, να είσαι προσεκτικός και να μην υποθέσεις ότι η διάθεση ενός ατόμου έχει κάτι να κάνει με εσένα προσωπικά.

Είναι εύκολο να παρερμηνεύσεις τη δυσκολία ενός ατόμου να επικοινωνήσεις μαζί σου, θεωρώντας πως οφείλεται σε κάτι που προκάλεσες ή που έκανες. Μπορεί να οφείλεται όμως σε κάποια ανασφάλεια του. Οπότε βεβαιώσου ότι θα ρωτήσεις τι συμβαίνει όταν αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Στη συνέχεια, άστο να περάσει και προχώρα.

Σκορπιός

Ως το πιο διαισθητικό ζώδιο της αστρολογίας, μπορεί να συλλέξετε κάποια αρνητική ενέργεια από τους άλλους, αλλά αυτό που δεν θα θέλετε να κάνετε είναι να την αφήσετε να σας επηρεάσει ψυχολογικά ή συναισθηματικά.

Κατά τη διάρκεια του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ερμή, πρέπει να θέσετε σαφή και ασφαλή όρια με τους άλλους.  Αντί να περνάτε χρόνο μαζί όταν αισθάνεστε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, σκεφτείτε να αποχωρήσετε και να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας. Το να επιτρέψετε σε κάποιον να είναι μόνος του μπορεί να είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του κάνετε, και σας αφήνει επίσης χώρο να ανακάμψετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Τοξότης

Στη θεωρία, μπορεί να φαίνεται σωστό και καλό να δανείσετε χρήματα σε έναν φίλο σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή καθιστά απαραίτητη την λήψη επιπλέον μέτρων προφύλαξης. Χρειάζεται προσοχή. Δεν θέλετε να αφήσετε την αποπληρωμή του ποσού στην τύχη του.  Μπορεί να είναι εύκολο να υποθέσετε ότι ο φίλος σας θα επιστρέψει τα χρήματα, αλλά είναι πάντα καλύτερο να βεβαιωθείτε. Επίσης, σήμερα οι πλανητικές κινήσεις ενθαρρύνουν την περιπετειώδη φύση σας. Μην διστάσετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να κάνετε κάτι ασυνήθιστο. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να μάθετε κάτι νέο ή να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό project. Θυμηθείτε, κάθε εμπειρία είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη.

Αιγόκερως

Δουλεύετε πάρα πολύ ή πολύ σκληρά; Υπάρχει μια συνέπεια για την υπερβολή, συμπεριλαμβανομένου του να κάνετε κάτι που πιστεύετε ότι είναι σωστό πάντα και με όποιο κόστος. Το να κάνετε περισσότερες βάρδιες ή να μένετε στο γραφείο, πέρα από το ωράριό σας,  μπορεί να επιβαρύνει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας.

Κατά τη διάρκεια του τετραγώνου Σελήνης – Ερμή, μπορεί να δυσκολευτείτε να αποσυνδεθείτε από την δουλειά, αλλά για χάρη της συνολικής σας ευημερίας, ίσως είναι καλύτερο να σταματήσετε την εργασία σας σε μια λογική ώρα και στη συνέχεια να σχεδιάσετε μια επόμενη παραγωγική μέρα.

Υδροχόος

Σήμερα, μπορεί να βρεθείς σε μια κατάσταση όπου οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συμφωνούν με σένα. Μπορεί να φοβάσαι να εκφράσεις την άποψή σου, επειδή δεν θέλεις να σε απορρίψουν. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι είσαι μοναδικός και ότι η άποψή σου έχει αξία. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις την άποψή σου για να ευχαριστήσεις τους άλλους. Είναι καλύτερο να είσαι ανοιχτόμυαλος και προσαρμοστικός. Μπορεί επίσης να αναρωτηθείς αν πρέπει να μαλακώσεις την άποψή σου για να μην προσβάλλεις τους άλλους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην φοβάσαι να είσαι διαφορετικός και να εκφράσεις τις ιδέες σου. Σήμερα, επίτρεψε στον εαυτό σου να σκεφτεί για τον εαυτό σου.

Ιχθύες

Είσαι ένας άνθρωπος που δίνει, και θα είσαι πάντα έτσι. Επομένως, όταν αισθάνεσαι ότι ένας φίλος ή ένα μέλος της οικογένειας έχει ανάγκη, μπορείς να είσαι γενναιόδωρος και να δώσεις κάτι χωρίς να ζητήσεις αντάλλαγμα. Σήμερα θα μπορούσε να είναι μια σαφής υπενθύμιση ότι βρίσκεσαι εκεί που είσαι σήμερα λόγω της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειας σου.

Αντί να βλέπεις κάποιον άλλο να υποφέρει από αυτά που πέρασες, μπορείς να αποφασίσεις να ανοίξεις την καρδιά σου και να ρίξεις μια ματιά στο πορτοφόλι σου για να δείξεις καλοσύνη σε κάποιον άλλο που το έχει ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις