Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Tρίτη 13 Φεβρουαρίου: Λέοντες, τα άστρα είναι με το μέρος σας


 Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Μην είσαι παρορμητικός, Κριέ. Είναι δύσκολο να συγκρατηθείς όταν υπάρχει κάτι που θέλεις. Όταν σκέφτεσαι, όμως, κάτι διεξοδικά αυτή είναι πάντα μια σοφή επιλογή. Τώρα που ο κυρίαρχος πλανήτης σας ο Άρης, εισέρχεται στον Υδροχόο, είστε έτοιμοι να αναλάβετε ένα νέο σχέδιο. Μπορεί να είστε στα πρόθυρα να καινοτομήσετε σε κάτι. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να συνεργαστείτε με άλλους.

Ταύρος

Ώρα για τον εαυτό σας. Είστε έτοιμοι για ξεκούραση και χαλάρωση. Η ξεκούραση σας ακούγεται πολύ καλή αυτή τη στιγμή γιατί είστε έτοιμοι να κινηθείτε σε υψηλές ταχύτητες με τον Άρη να εισέρχεται στον τομέα της εργασίας σας. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφύγετε την ευθύνη. Αντιθέτως, θα έχετε κίνητρα και θα είστε αποφασισμένοι να πετύχετε.

Δίδυμοι

Πες τη γνώμη σου, Δίδυμε. Όταν ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, είναι πολύ εύκολο να μοιραστείτε αυτά που σας απασχολούν με έντονο τρόπο. Φυσικά, δεν είναι αυτός ο στόχος σας, αλλά έχετε σκεφτεί πολύ περισσότερο για μια συγκεκριμένη κατάσταση από ό,τι οι άλλοι. Έτσι είχατε περισσότερο χρόνο να επεξεργαστείτε τις γνώσεις και τις σκέψεις σας. Όταν ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, είσαι έτοιμος να μάθεις πολύ περισσότερα από όσα έχεις την ευκαιρία να «απορροφήσεις». Μπορεί να είναι απογοητευτικό, γι’ αυτό ξεσπάστε και πείτε αυτά που αισθάνεστε.

Καρκίνος

Να είσαι ο αξιαγάπητος εαυτός σου, Καρκίνε. Όταν ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, βρίσκεστε σε εξαιρετική θέση για να μοιραστείτε κάτι με έναν φίλο σας που θα του φτιάξει τη μέρα. Μπορεί να νιώσετε ότι θέλετε να πληρώσετε τον λογαριασμό στο μεσημεριανό γεύμα ή ίσως παραγγείλετε καφέ και εκπλήξετε έναν συνάδελφο με τον αγαπημένο του καφέ. Μπορεί να νιώθετε ότι κάτι σας έχει μπει στο μυαλό και θέλετε να μοιραστείτε αυτά που σκέφτεστε με τους άλλους.

Λέων

Είσαι έτοιμος να δείξεις την δημιουργική πλευρά σου, Λέων. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο ανοίγει την πόρτα στον έρωτα και τη συνεργασία. Ίσως σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά τώρα θα θέλατε να το κάνετε με τον/την σύντροφο σας. Τα άστρα είναι με το μέρος σας σε μία απόφαση που σκοπεύετε να κρατήσετε.

Παρθένος

Οργανωθείτε. Όταν ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, μπορεί να νιώσετε μια ενίσχυση της ενέργειας σας σε νοητικό, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να σας ωθήσει να ξεκινήσετε την αυτοοργάνωση σας. Αισθάνεστε καλά που καθαρίζετε νωρίς την για την Άνοιξη. Απλά μην είστε τσιγκούνηδες ή υπερβολικά επικριτικοί με τους άλλους, που μπορεί να μην είναι στην ίδια σελίδα με εσάς.

Ζυγός

Πάρτε μια απόφαση. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι όταν ο Άρης εισέρχεται στον τομέα της δημιουργικότητάς σας. Το «μικρόβιο» του σχεδιασμού και της οργάνωσης μπορεί να σας κολλήσει και να σας οδηγήσει να θέλετε να αλλάξετε το εσωτερικό του σπιτιού, του γραφείου ή της γκαρνταρόμπας σας. Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε την εμφάνισή σας και να βελτιωθείτε προς το καλύτερο.

Σκορπιός

Αν θέλετε να γίνετε ηγέτης, μπορείτε να γίνετε. Απλά πρέπει να κάνετε την απαραίτητη δουλειά για να φτάσετε εκεί. Ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον τομέα των αφεντικών, των γονέων και των ανώτερων γενικά. Σχεδιάστε να ζήσετε τη ζωή σας σύμφωνα με τις αρχές που αποδέχεστε. Και να θυμάστε ότι το να είστε ηγέτης σημαίνει να ακούτε όταν μπορείτε.

Τοξότης

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε για έναν νέο ορίζοντα. Ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, οπότε θα πρέπει να είστε ακόμα λίγο προσεκτικοί όταν κάνετε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν ρίσκο ή ταξίδια. Μείνετε σε αυτά που ξέρετε ότι μπορείτε να χειριστείτε αυτή την εβδομάδα και προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να εμπλακεί σε αποφάσεις της τελευταίας στιγμής.

Αιγόκερως

Κυνηγήστε αυτό που θέλετε, γιατί όταν ο Άρης εισέρχεται σήμερα στον Υδροχόο, σας ενθαρρύνει να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Μπορεί να αποφασίσετε να δώσετε προτεραιότητα και να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας στη ζωή. Μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να τις κάνει ήδη πράξη και αυτό είναι ένα τεράστιο μέρος της επιτυχίας.

Υδροχόος

Τι υποστηρίζετε; Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σκοπός, Υδροχόε; Αυτή είναι μια εβδομάδα για να καθορίσετε τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας. Με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα, ίσως νιώσετε την ανάγκη να ανακαλύψετε τον εαυτό σας. Αυτή είναι μια εποχή για ενδοσκόπηση και ήρεμη παρατήρηση.

Ιχθύες

Όταν ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να επιστρέψει σε συνήθειες ή συντρόφους που πρέπει θα πρέπει να βλέπετε με σκεπτικισμό. Θα πρέπει να κρατήσετε την πλευρά σας καθαρή και το καλύτερο είναι να εστιάσετε στον εαυτό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις