Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Ρέθυμνο: 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της - Μάλιστα, στην αστυνομία τα δύο αδέρφια δήλωσαν «ερωτευμένα»


 Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένα 13χρονο κοριτσάκι από το Ρέθυμνο έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, περίπου πριν από περίπου δύο εβδομάδες το παιδί με καταγωγή από τη Βουλγαρία, πήγε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, με τους γιατρούς να ανακαλύπτουν έκπληκτοι πως είναι έγκυος και στη συνέχεια να καλούν την ασφάλεια Ρεθύμνου καθώς σε αυτή την ηλικία δεν τίθεται θέμα συναίνεσης.

Οι γονείς ανακάλυψαν την αλήθεια 

Τότε ήταν που έμαθαν για την εγκυμοσύνη και οι γονείς του κοριτσιού, τους οποίους κάλεσε η αστυνομία στο πλαίσιο της προανάκρισης. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, οι γονείς ήταν αυτοί που ανακάλυψαν ότι η 13χρονη κόρη τους συνευρίσκεται ερωτικά με τον 15χρονο γιο τους, σε μια αιμομικτική σχέση.

Τα δύο ανήλικα αδέρφια δήλωσαν «ερωτευμένα»

Από την Ασφάλεια Ρεθύμνου σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό πλημμελήματος για γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών α’ βαθμού και η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γ. Καλλιακμάνης σε εκπομπή στο Star, τα δύο παιδιά δήλωσαν στις Αρχές ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δύο και πως είναι «ερωτευμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις