Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

AΠΟΚΑΛΥΨΗ - Τέμπη: “Bρέθηκαν” τα δοχεία μεταφοράς ξυλολίου


 Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα των Τεμπών από τον πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη.

Μιλώντας το πρωί αποκλειστικά στον Focus FM 103.6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη, έκανε λόγο για την ύπαρξη ξηλολίου σε μεγάλη ποσότητα. Αναφέρθηκε σε δοχεία μεταφοράς του, που ενώ εντοπίστηκαν και διακρίνονται σε φωτογραφία, μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστο που ακριβώς φυλάσσονται, κάτι που σημαίνει ότι εκτός από τη θέση Κουλούρι και την ιδιωτική μάντρα, υπάρχουν και άλλοι χώροι φύλαξης, η ύπαρξη των οποίων παραμένει μυστήριο.

“Στην έκθεση μας περιγράφουμε ακόμη ότι εντοπίσαμε το κουτί μεταφοράς ξυλολίου, με χωρητικότητα ένα κυβικό το καθένα. Κατά την διάρκεια των εργασιών υπήρχαν κάποιοι που συνέλεγαν αντικείμενα από τα συντρίμμια και τα μετέφεραν στον κενό χώρο πίσω από τα δύο βαγόνια της εμπορικής. Εμείς μετρήσαμε τουλάχιστον τρία φορτία δεν ξέρουμε που τα πήγαν. Δεν είναι στο Κουλούρι. Πάνω σε αυτά τα αντικείμενα εμείς εντοπίσαμε αντικείμενα τα οποία όταν καούν γίνονται χρυσαφί. Καταλάβαμε ότι η χωρητικότητα του κάθε δοχείου ήταν περίπου ένα κυβικό. Υπολογίζουμε ότι μπορεί να υπήρχαν από ένα έως έξι δοχεία, δηλαδή έξι κυβικά (ξηλόλιο)” εξήγησε ο πραγματογνώμονας.

Σύμφωνα με τον κ. Κοκοτσάκη, υπήρξε συστηματική αλλοίωση του χώρου της τραγωδίας που διενεργήθηκε βάσει του ισχύοντος πρωτοκόλλου που τίθεται σε εφαρμογή σε περιπτώσεις σοβαρών σιδηροδρομικών συμβάντων με μεταφορά επικίνδυνων υλικών.

Όπως αποκαλύφθηκε από το 2020 υπάρχει πρωτόκολλο αντιμετώπισης σοβαρού σιδηροδρομικού ατυχήματος με μεταφορά επικίνδυνου φορτίου ενώ όπως είπαν το μπάζωμα έγινε για να πατήσουν οι… γερανοί.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του περιεχομένου της είδησης μόνο εφόσον υπάρχει αναφορά της πηγής: Focus FM 103.6 https://focusfm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις