Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Bουλή: Ανατροπή με τις Oμιλίες των πολιτικών αρχηγών – Δήλωσε κώλυμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

 


Αλλαγή προγράμματος στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης στη Βουλή. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επρόκειτο να ανοίξει τον κύκλο ομιλιών των πολιτικών αρχηγών, επικαλέστηκε κώλυμα, λέγοντας πως αντιμετωπίζει ένα επείγον ζήτημα, το οποίο δεν της επιτρέπει να μιλήσει πριν από τις 6 το απόγευμα.

Η συνεδρίαση διεκόπη για κάποια ώρα για να δουν αν δέχονται οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί να της παραχωρήσουν τη θέση τους. Η συνεδρίαση άρχισε ξανά και στο βήμα της βουλής ανέβηκαν ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός και ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας.  Όταν έφτασε η σειρά του προέδρου της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, διαπιστώθηκε ότι ο Αλέξης Χαρίτσης έλειπε.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη έκανε λόγο για «ένα μικρό πρόβλημα στην κυκλοφορία, εδώ κοντά». «Θα διακόψουμε μέχρι να φτάσει», είπε η κ. Γεροβασίλη, η οποία φέρεται να ενημερώθηκε από συνεργάτες του κ. Χαρίτση πως βρήκε κίνηση στον δρόμο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος αρνείται να μιλήσει πριν από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως εκ τούτου αν ο Αλέξης Χαρίτσης ολοκληρώσει την ομιλία του και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν βρίσκεται στην αίθουσα για να πάρει τον λόγο, η Βουλή θα ξαναδιακόψει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις