Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Κολωνός: Ενοχή Μίχου για 4 αδικήματα πρότεινε η εισαγγελέας – Την απαλλαγή Μίχου για Bιασμό και μαστροπεία Zήτησε ο εισαγγελέας


 Για ποια αδικήματα ζήτησε την ενοχή του Ηλία Μίχου ο εισαγγελέας κατά την αγόρευσή του ενώπιο του δικαστηρίου που συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών.

Με την αγόρευση του εισαγγελέα συνεχίζεται σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας κεκλεισμένων των θυρών, η δίκη των 26 κατηγορουμένων στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισγγελέας της έδρας του δικαστηρίου ζήτησε την ενοχή του βασικού κατηγορουμένου Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται καθώς και για οπλοκατοχή.

Αντιθέτως, ο εισαγγελέας ζήτησε ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφίβολιων για το βιασμό του παιδιού, για το αδίκημα της μαστροπείας σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Ο εισαγγελέας συνεχίζει την αγόρευσή του, σε μία διαδικασία που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, και για τους άλλους 25 κατηγορούμενους , μεταξύ των οποίων είναι και η μητέρα του κοριτσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις