Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

H πρώτη αντίδραση Μητσοτάκη για παραίτηση Μπρατάκου-Παπασταύρου - Τι είπε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην κυβέρνηση μετά τις παραιτήσεις του υπουργού Επικρατείας, Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκου, οι οποίες έγιναν αποδεκτές από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με την κυβέρνηση ο πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

Η πρώτη αντίδραση Μητσοτάκη
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός πριν την ομιλία του στη Βουλή είπε: «Αυτά έχει η πολιτική, να ακούσετε την ομιλία μου».

Το παρασκήνιο των παραιτήσεων
Την παραίτησή τους υπέβαλαν ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, οι οποίες έγιναν αποδεκτές από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

«Η συμμετοχή τους σε μια κοινωνική εκδήλωση έστειλε το λάθος μήνυμα», έλεγαν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.


Τι είχε προηγηθεί

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο υπουργοί βρέθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», με αφορμή την εορτή του, την ημέρα που το ΠΑΣΟΚ αποφάσιζε λόγω του δημοσιεύματος της εφημερίδας για αλλοίωση ηχητικού για τα Τέμπη,  να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις