Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Ασύλληπτο: Χάλασε τουαλέτα αεροπλάνου εν πτήσει, τα περιττώματα έφτασαν στην καμπίνα και ο πιλότος επέστρεψε - Αδιανόητο περιστατικό – H δυσωδία πλημμύρισε την καμπίνα


 Πιλότος αεροσκάφους αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο, αφού μια άσχημη μυρωδιά από μια χαλασμένη τουαλέτα γέμισε ολόκληρη την καμπίνα.

Τι συνέβη

Η πτήση 59 της United Airlines, που είχε προγραμματιστεί να φτάσει στο Σαν Φρανσίσκο, έκανε κύκλο πάνω από τη Βόρεια Θάλασσα πριν επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Αμέσως μετά την απογείωση από τη Φρανκφούρτη, οι επιβάτες του αεροσκάφους ανέφεραν μια δυσώδης μυρωδιά που έβγαινε από τις τουαλέτες.

Μετά από έλεγχο, το πλήρωμα καμπίνας διαπίστωσε ότι μία από τις τουαλέτες του αεροσκάφους τύπου Boeing 777,  ηλικίας επτά ετών ήταν ελαττωματική, αναφέρει η Bild. Οι επιβάτες ανέφεραν επίσης ότι το περιεχόμενο της δεξαμενής αποβλήτων υπερχείλισε και εισήλθε στην καμπίνα, επιδεινώνοντας την κατάσταση.

Το αεροσκάφος προφανώς ήρθε σε επαφή με τους μηχανικούς εδάφους, ελπίζοντας ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του προβλήματος, ενώ το αεροσκάφος συνέχισε να κάνει κύκλους πάνω από τη Βόρεια Θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις