Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Kως: Συγκλονίζει η 28χρονη που Kαταγγέλλει ότι ξέχασαν γάζες στο σώμα της «Mύριζε όλο το δωμάτιο»

 


Μήνυση κατά ενός γιατρού και μιας μαίας του Νοσοκομείου Κω, υπέβαλε μια 28χρονη, μητέρα 2 παιδιών έπειτα από μια απίστευτη περιπέτεια που πέρασε. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε πως μετά από γυναικολογικής φύσης εγχείρηση, ο γιατρός ξέχασε γάζες στο σώμα της και την έραψε!

«Μύριζε όλο το δωμάτιο»

Μιλώντας στο MEGA, η 28χρονη περιέγραψε την περιπέτειά της: «Δύο γροθιές γάζες. Απίστευτο αυτό που είδα με τα μάτια μου! Εγώ ήμουν ξύπνια και τα είδα τα υλικά και τα δύο σαν γροθιές. Μύριζε όλο το δωμάτιο».

Σύμφωνα με το Mega, οι αφόρητοι πόνοι ήταν εκείνοι που την οδήγησαν για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, πέντε μέρες μετά την επέμβαση. Είχε προηγηθεί επίσκεψη σε ιδιώτη γιατρό, ο οποίος της είπε πως δύο μέρες να καθυστερούσε θα είχε πεθάνει.

Το χρονικό

Στις 21 Φεβρουαρίου η 28χρονη έκανε  εισαγωγή για να τερματίσει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η επέμβαση ολοκληρώνεται, η γυναίκα επιστρέφει σπίτι, ωστόσο, οι αφόρητοι πόνοι δεν σταματούν.

«Μετά από τις 5 ημέρες, η γυναίκα κάθε μέρα σπίτι, λέει:“πονάω, κάτω πονάω, πονάω”», λέει ο σύζυγος της 28χρονης.

Για μέρες η 28χρονη ένιωθε δυνατούς πόνους, με αποτέλεσμα στις 27 του μήνα να μεταβεί σε ιδιώτη γυναικολόγο για να εξεταστεί. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι στο σώμα της κοπέλας είχαν ξεχαστεί γάζες και ότι έπρεπε άμεσα να ξαναπάει στο νοσοκομείο της Κω για να αφαιρεθούν.

«Είχα πόνους από τις 10 το βράδυ. Και από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 11 το πρωί με είχαν στο περίμενε με τους πόνους», λέει η ίδια.

Ο γιατρός του νοσοκομείου, μιλώντας στο Mega υποστήριξε πως η αφαίρεση της γάζας ήταν μια γρήγορη διαδικασία. Της αφαίρεσε τις γάζες με τα χέρια και όπως είπε, πριν καλά – καλά επιστρέψει για να δώσει τις οδηγίες, το ζευγάρι είχε γίνει καπνός.

«Είχε γίνει μία έκτρωση και ξεχάστηκε το ταμπόν από την μαία, ξεχάστηκε να το αφαιρέσει, αλλά σηκώθηκαν και έφυγαν και αυτοί έτσι χωρίς να πάρουν οδηγίες. Σηκώθηκε και έφυγε 2 ώρες μετά την επέμβαση και αυτή και ο σύζυγος και όλοι. Ήρθε έπειτα από 5 ημέρες στα εξωτερικά ιατρεία και της το αφαίρεσα. Δεν έγινε δεύτερο χειρουργείο για να αφαιρεθεί η γάζα, το τράβηξα με το χέρι μου», λέει ο γιατρός.

«Βγάζει τις γάζες με δύο υλικά. Λένε ότι δεν είναι λάθος τους αλλά λάθος μου», προσθέτει η 28χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις