Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ας KANOYME μια λογική υπόθεση.


 Ας υποθέσουμε ότι όλος ο πλανήτης μάθαινε και κατανοούσε πως οτιδήποτε του είπαν για έναν νέο και προηγουμένως ανύπαρκτο ιό που δήθεν προκαλεί μια νέα και προηγουμένως ανύπαρκτη ασθένεια, ήταν κυριολεκτικά μια ΑΠΑΤΗ, ένα τεράστιο πολύπλευρο ΨΕΜΑ.

Συνεπώς ΔΕΝ υπήρχε κανένας πραγματικός λόγος να γίνουν πειραματόζωα και να τσιμπηθουν και να τσιμπήσουν και τα παιδια τους με δυνητικά επικίνδυνα πειραματικά 👉💉💉💉ούτε φυσικά υπήρχε κάποιος λόγος για οτιδήποτε άλλο παρανοϊκό και εγκληματικό έκαναν, μασκοφορια, αποστάσεις, κολονοσκόπηση για να αποδείξεις ότι δεν είσαι “μολυσμένος”, απομόνωση, απαγόρευση κυκλοφορίας, απαγόρευση υπαρξης και κυκλοφορίας αμπολιαστων, κλπ, κλπ
Τι νομίζετε ότι θα συνέβαινε τότε???
Κατ’ελαχιστο θα καίγονταν το πελεκούδι, ειδικά από όσους εξαπατήθηκαν και έθεσαν την υγεία τους και την ζωή τους και των παιδιών τους σε κίνδυνο με πολλαπλες δόσεις 👉💉💉.
Κατ’ελαχιστο κανένας γιατρός, ειδικός, πολιτικός, δημοσιοκαφρος-τρομοκρατης, κλπ δεν θα κυκλοφορουσε χωρίς συνοδεία μερικών τανκς.
Κατ’ελαχιστο, τουλάχιστον όσοι εκ της δικαιοσύνης έχουν ακόμα μπέσα και είδαν ότι τους γελοιοποίησαν θα τους κυνηγούσαν μέχρι να τους παρουν και τα σώβρακα και να τους στήσουν στον τοίχο για εκκαθάριση.
Κατ’ελαχιστο θα καίγονταν, Βολευτηρια, Υπουργεία, Υπηρεσίες Υγείας, ΕΟΔΥ, ΕΟΦ, Ιατρικοι σύλλογοι, Γραφεία αρμόδιων όπως του ΠΟΥ, τηλεοπτικοί σταθμοί, σπίτια πολιτικων-τρομοκρατων, ειδικών-τρομοκρατων και παει λέγοντας. Η εικόνα του πλανητη θα ομοιαζε με την Ρώμη στις φλόγες του Νέρωνα.
Εκ αυτής της απλής λογικής σκέψης μπορείτε να κατανοήσετε γιατί ΟΛΟΙ θα συνεχίζουν να παίζουν τα παραμυθια του Νέου και Προηγουμένως ανύπαρκτου κοκογιου και της νεας και προηγουμένης ανύπαρκτης ασθένειας κοβιντ μέχρι την Δευτέρα παρουσία, γιατί απλούστατα θα γκρεμίζονταν το Σύμπαν.
Όποτε η ερώτηση είναι.
Πως θα μάθει και θα κατανοήσει εν ριπή οφθαλμού, άμεσα, όλος ο πλανήτης ότι ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ, ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ?
Κάτι που είχαν κατανοήσει λίγοι από την πρωτη μερα που ξεκίνησε αυτή η τεράστια θεατρική και εγκληματική παράσταση !!!!!!! Και λίγο περισσότεροι μέχρι σήμερα που διαφημίζουν πλεον τον κοκογιο σαν το απλό κρυολόγημα
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όλοι οι “ειδικοί και γιατροί” της ας πούμε απο δω πλευράς που συνεχίζουν να παπαγαλιζουν και να μυρικαζουν περι κοκογιου, περι κοβιντ, περι “θεραπειών και φαρμάκων”
👉💣 στην ουσία ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ και ΟΛΟΥΣ όσους τα οργάνωσαν κσι εκτέλεσαν μεθοδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις