Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Τεράστια ανατροπή με τους Mετανάστες στο Τέξας! «Γροθιά» στους διεθνιστές - Ξένα δίκτυα μιλάνε για "NIKH" των Τεξανών.


 Το Ανώτατο Δικαστήριο έδωσε το πράσινο φως στο Τέξας ώστε να αρχίσει αμέσως η εφαρμογή ενός αμφιλεγόμενου νόμου για τη μετανάστευση που επιτρέπει σε κρατικούς αξιωματούχους να συλλαμβάνουν και να κρατούν άτομα που υποπτεύονται ότι εισήλθαν παράνομα στη χώρα.

Οι νομικές αμφισβητήσεις του νόμου συνεχίζονται σε ένα ομοσπονδιακό εφετείο, αλλά η απόφαση δίνει μια σημαντική μεν προσωρινή δε νίκη στο Τέξας, το οποίο μάχεται την διεθνιστική κυβέρνηση Μπάιντεν στο μεταναστευτικό.

Το δικαστήριο μέχρι χθες εμπόδιζε να τεθεί σε ισχύ ο νόμος.

Το νομοσχέδιο 4 της Γερουσίας, που υπογράφηκε σε νόμο από τον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, τον Δεκέμβριο, καθιστά την παράνομη είσοδο στο Τέξας κρατικό έγκλημα και επιτρέπει στους δικαστές της πολιτείας να διατάξουν την απέλαση μεταναστών.

Οι συλλήψεις μπορούν να γίνουν πρακτικά σε όλους τους χώρους, εξαιρουμένων σχολείων, εκκλησιών και δομών υγείας.

Ο νόμος προκάλεσε αμέσως ανησυχίες στους υποστηρικτές της μετανάστευσης για κρατήσεις και απόπειρες απελάσεων από τις κρατικές αρχές στο Τέξας, όπου οι Λατίνοι αντιπροσωπεύουν το 40% του πληθυσμού.

Μάλιστα ο Λευκός Οίκος έχει ήδη χαρακτηρίσει «αντισυνταγματικό» τον νόμο της Πολιτείας του Τέξας.

«Το Δικαστήριο δίνει το πράσινο φως σε έναν νόμο που θα ανατρέψει τη μακροχρόνια ισορροπία δυνάμεων των ομοσπονδιακών κρατών και θα σπείρει το χάος», δήλωσαν σε αμερικανικά μέσα «φιλελεύθεροι» δικαστές.

απεμπε-EPA-EFE photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις