Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Πώς η φωτογραφία της έριξε «λάδι στη φωτιά» – Nέες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της


 Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον ήθελε να αποδεχτεί τη γκάφα της φωτογραφίας της για την Ημέρα της Μητέρας, καθώς πίστευε ότι η ειλικρίνεια ήταν η «καλύτερη πολιτική», όπως υποστηρίζεται.

Σε μια εκπληκτική κίνηση,  αμέσως μετά τον σάλο για το photoshop στη φωτογραφία με τα παιδιά της, παραδέχτηκε χθες ότι την «επεξεργάστηκε».

Ωστόσο, ένας από τους γνώστες του παλατιού είπε στην Telegraph ότι η πριγκίπισσα ένιωθε «απαίσια» για την αλλοιωμένη εικόνα και προσπάθησε απλώς να κάνει τη φωτογραφία όσο «καλύτερη μπορούσε».

Μια φίλη της Κέιτ είπε επίσης ότι ήταν «αναστατωμένη» από την καταιγίδα που προκλήθηκε από μια «αθώα οικογενειακή φωτογραφία», ανέφερε η Mirror .

Η πριγκίπισσα είπε σε ένα σπάνιο προσωπικό μήνυμα στο Twitter  ότι «πειραματιζόταν κατά καιρούς ως ερασιτέχνης φωτογράφος».

Κέιτ twitter

Ζήτησε συγγνώμη για κάθε «σύγχυση» που προκάλεσε η φωτογραφία, αφού έξι παγκόσμια πρακτορεία φωτογραφιών απέσυραν την εικόνα από τις βιβλιοθήκες τους –μια άνευ προηγουμένου αντίδραση σε μια επίσημη βασιλική φωτογραφία– εν μέσω ανησυχίας ότι «η πηγή έχει χειραγωγήσει την εικόνα».

Οι ειδοποιήσεις από τα πρακτορεία έριξαν λάδι στη φωτιά καθώς οι θεωρίες συνωμοσίας συνεχίζουν να φουντώνουν για την υγεία της Κέιτ.

Υπήρχαν ερωτήσεις για τα πάντα, από το γιατί ο καρπός της πριγκίπισσας Σάρλοτ δεν ταίριαζε με το μανίκι της ζακέτας της, μέχρι τα περίεργα δάχτυλα του πρίγκιπα Λούις. Η φωτογραφία της Κέιτ και των παιδιών της, που τράβηξε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο σπίτι της οικογένειας στο Γουίνδσορ την Παρασκευή, ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε μετά την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο.

Αν και το ζευγάρι εξέδιδε τακτικά κάτι προσωπικό για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας, υπήρχε η ελπίδα ότι η φωτογραφία θα μπορούσε επίσης να καταπνίξει τις μοχθηρές εικασίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη φύση της κατάστασης της υγείας της πριγκίπισσας, που έχει στενοχωρήσει και εξοργίσει το ζευγάρι.

Αντίθετα, η βασιλική γκάφα είχε ως αποτέλεσμα μια άλλη δημόσια έκρηξη θεωριών συνωμοσίας.

Βασιλικές πηγές είπαν ότι η πριγκίπισσα είχε κάνει «μικρές προσαρμογές» στην εικόνα. Μια πηγή είπε: «Η πριγκίπισσα έκανε μικρές προσαρμογές, όπως μοιράστηκε στη δήλωσή της στα social media. Η οικογένεια της Ουαλίας πέρασε μαζί τη Γιορτή της Μητέρας και πέρασε μια υπέροχη μέρα».

Η Mirror ανέφερε ότι ένας γνώστης της βασιλικής οικογένειας είπε: «Είναι μια κακή μέρα στο γραφείο Τύπου στο Παλάτι και κάτι που αναμφίβολα θα προβληματιστεί στο μέλλον».

Το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι δεν θα επανεκδώσει τη μη επεξεργασμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον και των παιδιών της, κάτι που από μόνο του πυροδότησε περαιτέρω συζήτηση. Η διαμάχη επισκίασε τη χθεσινή λειτουργία της Ημέρας της Στέψης στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, της οποίας ηγούνταν για πρώτη φορά η βασίλισσα Καμίλα – συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ – απουσία του Βασιλιά καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Η Αυτού Μεγαλειότητα ηχογράφησε για πρώτη φορά ένα μήνυμα βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις